חג השבועות הוא אחד החגים הטעימים, אם לא החג הכי טעים. עוגת הגבינה כבשה את הבכורה בשולחן החג. עוגת גבינה יכולה להיות הצלחה מסחררת שתקצור מחמאות וכולם ילקקו את האצבעות, אבל היא גם יכולה להיות כישון נחרץ.
לפני שאתן מתחילות את המירוץ לעוגת הגבינה המושלמת, הכנו לכם כמה טיפים ממומחי האפייה של סולתם, המשווקת מגוון מוצרי אפייה איכותיים הכוללים סדרת מוצרי סיליקון מעוצבים ויפהפיים לאפייה, תבניות פאי ותבניות אינגליש קייק עם ציפוי נונסטיק איכותי המונע הידבקות מזון.
- חצי שעה לפני שאתם מתחילים להכין את בלילת העוגה הקפידו להוציא את המרכיבים מהמקרר, הגבינה, הביצים, החמאה, שיגיעו לטמפרטורת החדר כדי למנוע גושים בבלילה.
- אם עדיין נתקלתם בגושים בבלילה העבירו אותה דרך מסננת כדי לקבל בלילה חלקה.
- אל תערבלו את הבלילה יותר מדי. הסתפקו בערבוב עדין כדי למנוע חדירת אוויר מה שיגרום לסדקים בזמן האפייה.
- הוסיפו לבלילה כף קורנפלור עם מעט סוכר כדי למנוע סדקים.
- ערבלו את גבינת השמנת עד שהיא תהפוך לאוורירית ורק אז הוסיפו את שאר המרכיבים.
- השתמשו בתבנית קפיצית או רינג, ממתכת, אותה תמצאו בשפע ברשת סולתם מה שיבטיח לכם חילוץ קל ונקי של עוגת הגבינה מהתבנית.
- והטיפ הכי חשוב: את עוגת הגבינה צריך לאפות באהבה ובסבלנות, על חום נמוך 160 מעלות ובסביבה לחה.
הקפידו על הוראות ההכנה ושיהיה לכן חג טעים ושמח.