"נפטון" מציעה את סדרת "ציפוי לשניצל" להכנת מבחר שניצלים מירקות, גבינות, דגים.
בסדרה שישה טעמים וסגנונות של ציפויים המכילים פירורי לחם, עשבי תיבול ותבלינים, ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים. נפטון מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים.
סדרת הציפויים כוללת שישה סגנונות וטעמים, כל אחד בצבע אריזה שונה – קלאסי עם שומשום, איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו ומוזהבים. מבחר הטעמים מאפשר גיוון של כל מאכל כמעט, כולל גבינות, ירקות, עוף, בקר, הודו, דגים, פשטידות, מאפים ועוד.
הסדרה מוצעת באריזות נוחות במיוחד, הכוללות זיפ לסגירה חוזרה ולאטימה טובה של התכולה.
כשרות – פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.
מחיר – 7.90 – 10.90 ש"ח, (לאריזה של 400 גרם, למעט ציפוי פנקו שמשקלו 260 גרם).
להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.
מתכון להכנת מקלות שניצל גבינה בציפוי וינאי, איטלקי או פאנקו
באדיבות המתכונאית אריקה לוי
מצרכים:
300 – 400 גרם גוש גבינה צהובה (גאודה, אמנטל, מוצרלה), חתוך לאצבעות בעובי 2 ס"מ
1 – 2 כוסות ציפוי לשניצל של "נפטון"*
1/2 כוס קמח רגיל
2 ביצים
4 כפות חלב
שמן לטיגון
3 קערות
אופן ההכנה:
- לטרוף את הביצים בקערה, עם חלב
- לשים בקערה נוספת את הציפוי לשניצל
- בקערה שלישית לשים את הקמח
- לקמח כל אצבע גבינה. לטבול בביצה ואחר כך בציפוי לשניצל. לצפות כל אצבע היטב ולוודא שהיא "יבשה". מי שמעוניין בציפוי עבה במיוחד: לטבול שוב כל אצבע בביצה ואז בציפוי לשניצל (בציפוי הכפול, אין צורך שוב בקמח)
- לשים במקרר לשעה, או במקפיא ל-20 דקות
- לחמם שמן במחבת (בגובה של 2 – 3 ס"מ) ולטגן להזהבה
- להגיש עם רטבים וממרחים שאוהבים: ממרח פסטו, ממרח זעתר, ממרח זיתים, ממרח אריסה, רוטב צ'ילי מתוק, רוטב צ'אטני ועוד.