לקראת יום העצמאות, אסם מחזירה למדפים את – קטשופ על האש.
אסם, מובילת שוק הקטשופ בישראל, מחזירה למדפים את המהדורה המיוחדת של 'קטשופ 'על האש' לקראת תקופת המנגלים הקיציים, ששיאם ביום העצמאות ול"ג בעומר הקרבים.
קטשופ על האש של אסם, שהפך למסורת בכל יום העצמאות, הוא קטשופ עם תיבול עשיר המשדרג כל ארוחה, נפלא עם קבב, נקניקיות, המבורגרים חזה עוף ואפילו עם ירקות. מעניק טעמים חדשניים ורלוונטיים שישביחו כל על האש עם מינימום מאמץ ומקסימום טעם.
קטשופ "על האש" פותח במיוחד כמטבל לבשרים שהוכנו על האש או במחבת הביתי. הוא מעשיר ומשדרג את טעמם עם תיבול עשיר וספייסי והולך עם הכל: קבב, נקניקיות, המבורגרים ובשרים על האש, מה שהופך את המנגל המשותף לחוויה טעימה ומהנה.
לדברי נירה זיטנר, מנהלת הפעילות של חטיבת הקולינריה באסם- נסטלה: "אסם נסטלה גאה להשיק שוב לקראת יום העצמאות ולג בעומר את קטשופ על האש, שהפך להיות מסורת לתיבול המנגל המזוהה איתנו הישראלים. קטשופ הוא מוצר תיבול אהוב ביותר בישראל ובעולם. מאז הקורונה עולם הרטבים הקרים גדל ב- 12% כאשר השקת סדרת הרטבים Dip&Spread הגדילה את הקטגוריה. אנחנו שמחים להמשיך את תהליכי החדשנות והגיוון ולהשיק את קטשופ על האש, בתוך מגוון הרטבים החדשניים שלנו. קטשופ על האש הוא קטשופ בתיבול נפלא שמותאם בדיוק לחיך הישראלי ומשביח כל "על האש". אין צורך בחשיבה או הכנה מראש – פשוט מביאים את הקטשופ ונהנים."
בכשרות בד"ץ ורבנות מקומית שדרות .
להשיג ברשתות השיווק המובילות ברחבי הארץ.