אסם משיקה מהדורות פתיתים חדשניות וקולינאריות.
אחת התוספות המככבות בארוחת הצהרים כמעט בכל בית הן הפתיתים. לצד המוכר והאהוב אנחנו אוהבים לגון בעיקר בימים אילו בהם הילדים בחופשת הקיץ ואנחנו שוברים את הראש מה להכין. אני בטוחה שתשמחו להכיר ולנסות את מהדורת הפתיתים המיוחדת שהושקו.
בשנת 2020 הפכה ישראל למעצמה קולינרית. בעקבות השהייה הממושכת בבית החלו הצרכנים בישראל להיפתח לתחומים שונים של בישול ואפייה, להיות עדכניים וקולינריים עוד יותר. כעת, הישראלים מחפשים אחר המוצרים החדשים והמשודרגים ומנסים להכניס למטבח הביתי את הטוויסט החדש ביותר.
אסם-נסטלה מתאימה את עצמה לביקושים בשוק ולטרנדים הקולינריים החמים ומשיקה מהדורות פתיתים מוגבלות בשלושה סגנונות:
מהדורות מיוחדות של פתיתים לקראת הקיץ:
פתיתים בסגנון אסייתי: הטרנד האסייתי בישראל ממשיך לצמוח, קטגורית הנודלס גדלה במספרים דו ספרתיים, הרטבים האסייתיים תופסים תאוצה בכל בית, וזה בדיוק הזמן לקחת את שני המוצרים האהובים- פתיתים ורוטב סויה סיני, ולחבר אותם לתוספת המושלמת לכל אוהבי המזון האסייתי.
פתיתים עגבניות: פתיתים עם 15% מחית עגבניות שנמצאת כבר בתוך הבצק. מדובר בתוספת שמכילה את כל הטעם במנה אחת – פתיתים עם טעם של עגבניות, ליצירת מנה עשירה צבעונית ומשודרגת שכולם אוהבים.
פתיתים עם עדשים: מג'דרה היא אחת מהמנות האהובות והפופולאריות בארץ. התוספת החדשה של פתיתים בשילוב העדשים מוסיפים סיבים תזונתיים וחלבון למנה וכך, ניתן להנות משני העולמות ולזכות במנה מאוזנת עם טעם עשיר.
לדברי ליעד שובל, מנהלת הפעילות של החטיבה הקולינרית באסם-נסטלה: "במהלך השנה האחרונה, אנו מחפשים אחר אלטרנטיבות חדשניות לגיוון קולינרי עשיר. כחלק ממגמת החדשנות שלנו באסם-נסטלה, והרצון להביא את הגיוון והשדרוגים- השקנו את מהדורות הפתיתים הייחודיות הללו בשביל להעניק למשפחות יותר גיוון, חדשנות וטעמים ייחודיים. אנחנו באסם עושים הכל כדי לגוון ולהתאים את עצמנו לשינויים שחלים בארץ ובעולם. אנו צופים כי מהדורות הפתיתים החדשות יפתחו לצרכן הישראלי צוהר להתנסויות חדשות ומעניינות".
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות