אתר "ביכורים" מציע את הספר החדש KETO – בנושא תזונה קטוגנית ישראלית.
האם ידעתם שבתזונה קטוגנית מותר לשלב גם לחם פשתן של ביכורים? KETO – הספר החדש על תזונה קטוגנית ישראלית, ממליץ לשלב באורח החיים הקטגוני גם לחם פשתן, המכיל רק 1-2 גרם פחמימה לפרוסה (תלוי בגודל הפרוסה). מותר לשלב בתזונה גם טוסט או כריך מלחם פשתן. בואו לגלות איך ליישם עולם תזונתי דל פחמימה מרתק זה בחיי היומיום.
אתר "ביכורים" מציע את הספר החדש KETO בנושא תזונה קטוגנית ישראלית, במבצע מיוחד – הספר + 3 לחמי פשתן ב-150 ש"ח בלבד.
מתי בפעם האחרונה אכלתם, נהניתם, שבעתם וגם רזיתם? הספר, העוסק בתזונה קטוגנית המבוססת על אכילת שומנים בריאים (80%), חלבונים (15%) והימנעות כמעט מוחלטת מפחמימות וסוכרים (5%), מציע חיים ללא ספירת קלוריות – אבל עם הרבה טעם. הספר מסביר מהי תזונה קטוגנית וכיצד ליישמה, בעזרת מגוון תפריטים ומתכונים מעוררי תיאבון. המתכונים כשרים ומרביתם מותאמים גם לפליאוליסטים ולרגישים לגלוטן.
את הספר חיברו ד"ר רונית אבנון – נטורופתית המתמחה במחלות מערכת העיכול, חילוף חומרים וירידה במשקל וד"ר רונית הנגבי – מדענית נתונים, בעלת חברות הייטק ושפית בוגרת ביה"ס הגבוה לבישולCordon Bleu בפריז.
לחם פשתן של ביכורים מיוצר מזרעי פשתן הידועים בערכיהם הבריאותיים כמזון על. הלחם עשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים, ודל מאוד בפחמימות. הלחם כשר בהשגחת בד"צ העדה החרדית.
כריך פשתן קטוגני לדוגמה: לקלות פרוסת לחם פשתן של "ביכורים". למרוח אותה עם גבינת שמנת ולהניח מעל פרוסת מוצרלה מעושנת, חלמון ביצה קשה, עירית ובזיליקום. אפשר להפוך לכריך ולהניח פרוסה מעל.
להשיג באתר "ביכורים": https://www.bikurim.co.il/