"בונז'ור ולתנור" – מהפיכה באפיית מאפי שמרים ביתית. עכשיו הבצק בידיים שלך!
משיקה מוצרי בצק להכנת מאפי שמרים בבית – במינימום זמן ובהצלחה בטוחה. אז תתכוננו לריח אפייה טרייה שאי אפשר לעמוד בו.
חברת בונז'ור, אשר מוכרת מגוון מוצרי בצק קפוא לפינות מאפה בשוק הקמעונאי, למאפיות פרטיות ולשוק המקצועי, מובילה מהפכה בשוק הצרכני בתחום האפייה הביתית. בונז'ור משיקה קו מוצרים חדש לאפייה ביתית, שיכלול ארבעה מוצרים שונים: חלה מתוקה, פוקצ'ת דגנים, רוגלך ועוגת קראנץ.
מדובר בקטגורית מוצרים חדשה, שמציעה לצרכנים מוצרי בצק שמרים קפואים לאפייה בבית, אפשרות שלא הייתה קיימת עד היום לצרכן.
סדרת "בונז'ור ולתנור", מאפשרת לצרכנים בפעם הראשונה – לאפות מגוון מאפי שמרים וליהנות מהחוויה הייחודית של אפייה בבית ומתוצאה בטוחה. לא צריך לקנות מראש את הרכיבים בסופר, לא צריך ללכלך כלים ולא צריך לדעת לאפות – המוצרים מאפשרים פתרון פשוט וקל, כל מה שצריך לעשות זה להוציא מהמקפיא להכניס לתנור ומאפה טרי מוכן להגשה.
לדברי עינת פלד, מנהלת השיווק של בונז'ור: "עבודת הפיתוח ארכה כשנתיים, ולוותה במחקרים צרכנים לבחינת התנהגויות צרכניות בתחום האפייה, אפיון חסמים, בחינות סנסוריות של מגוון מוצרים ובסופו של דבר גובש קונספט שיווקי – מוצרי, שמטרתו לאפשר לצרכן לאפות מאפי שמרים בבית. מדובר בתהליך פשוט וקצר המבטיח תוצאה בטוחה, לדוגמה: הצרכן מקבל בצק רוגלך וכל שעליו לעשות הוא להבריש את המאפים בביצה, להכניס אותם לתנור חם כ-20 דקות, ולקבל מאפי רוגלך חמים, טריים וטעימים במיוחד. מדובר בשינוי עצום בעולם האפייה היושב על 2 טרנדים "חמים" – טריות ונוחות. בנוסף, המוצרים ללא חומרים משמרים".
מוצרי "בונז'ור ולתנור" לאפייה ביתית:
עוגת קראנץ שוקולד לאפייה ביתית
רוגלך לאפייה ביתית
חלה מתוקה לאפייה ביתית
פוקצ'ה דגנים לאפייה ביתית
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.
כשר בהשגחת בד"צ העדה החרדית.
אודות בונז'ור
חברת בונז'ור הוקמה בשנת 1986. בשנת 2006 הקימה בונז'ור מפעל חדש בקרית גת המעסיק כיום למעלה מ-200 עובדים. ב-2007 נרכשה החברה על ידי קבוצת אסם-נסטלה, רכישה אשר העמידה את בונז'ור בחזית הידע והטכנולוגיה של חברת האם המובילה את תחום המזון בארץ ובעולם. במהלך השנים התרחב קו המוצרים של בונז'ור וכיום היא מייצרת מגוון עשיר של כ-200 מוצרים ובהם לחמים, לחמניות, בגטים, מאפים מתוקים ומלוחים, עוגות, עוגיות ועוד. המוצרים נאפים ונמכרים טריים באלפי נקודות ברחבי הארץ – במאפיות פרטיות, בפינות המאפה בשוק הקמעונאי וללקוחות בשוק המוסדי. מוצרי בונז'ור נבחנים ומנצחים במבחני טעימה מול המתחרים באופן תדיר.