תשעת הימים: רשת קפה גרג מציעה מתכון של דגים חריפים – חריימה.
דגים חריפים – חריימה – מתכון ל-4 מנות
רכיבים
1/4 כוס שמן זית
5 שיני שום, פרוסות
פלפל ירוק, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
פלפל אדום, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
2 כפיות גדושות רסק עגבניות
4 עגבניות חתוכות קצוץ דק
1/4 כוס מים
2 כפיות כמון טחון
2 כפיות סוכר
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שאטה גרוס
1/2 קופסת שימורים גרגרי חומוס מבושל
כף גדושה כוסברה טרייה קצוצה
8 יחידות פילה אמנון בטמפרטורת מקרר
הוראות הכנה
- לשים במחבת שטוחה ורחבה את הרכיבים הבאים: שמן זית, שום ופלפלים חתוכים.
- אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כשתי דקות נוספות.
- להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוס והכוסברה.
- לבשל כ-20 דקות עד להסמכה.
- להוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה.
- לכסות את הדגים ברוטב ולבשל כחמש דקות נוספות.
- לפני ההגשה לקשט במעט עלי כוסברה טריים.