בן & ג'ריס מחדשת עם "חצי אפוי פינט באטר"
גלידה ללא חלב 100% טבעית המיוצרת על בסיס חלב שקדים, 100% טבעית – בטעם שוקולד עם חתיכות פאדג' וגלידת חמאת בוטנים עם בצק עוגיות חמאת בוטנים.
חברת בן & ג'ריס, החברה המזוהה בענף גלידות הפרימיום עם גלידות שמנת איכותיות, ממשיכה להוביל ולחדש בעקבות ההצלחה המסחררת של סדרת הגלידות האיכותיות ללא חלב.
גלידת חצי אפוי פינט באטר מצטרפת ל-4 טעמים נוספים בסדרת הגלידות ללא חלב של חברת בן& ג'ריס: צ'אנקי מאנקי, שוקולד פאדג' בראוניס, קפה קרמל פאדג' וחמאת בוטנים ועוגיות.
אבי זינגר – מנכ"ל חברת בן & ג'ריס מציין "שבשנים האחרונות חל גידול במספר האנשים הנמנעים מחלב ומוצרי חלב, הן בשל עליית המודעות לתזונה הטבעונית והן בשל רגישויות למוצרי לקטוז, אלרגיות לחלב ועוד, אך יחד עם זאת הצרכנים אינם מוכנים להתפשר על איכות וטעם. סדרת הגלידות החדשה ללא חלב תיתן מענה לקהל זה, שכן מדובר בגלידות איכותיות עם תוספות עשירות וטעם ייחודי".
הגלידות ללא חלב זכו להצלחה מסחררת בישראל. מדובר בגלידות הנושאות את תו האישור של ארגון VEGAN.ORG העולמי.
כל הגלידות של בן & ג'ריס הן FAIRTRDE (סחר הוגן), שמשמעו הוגנות כלפי כל שרשרת הייצור, הן מבחינת שכר הוגן והן מבחינת תנאים סוציאליים.
המחיר: כ-30 ש"ח לפיינט.
ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המפעל של בן & ג'ריס.