בשורה לצליאקים ולנמנעים מגלוטן.
החל מחג הפסח הקרוב כל מוצרי דנונה עם תוספות, יהפכו למוצרים ללא גלוטן באופן קבוע. החל מסוף חודש מרץ, הרגישים לגלוטן והשומרים על תזונה נטולת גלוטן, יוכלו ליהנות מארבעת הסוגים של דנונה עם תוספות בצד, שהופכים לסדרה ללא גלוטן.
בשנים האחרונות גדל הביקוש למוצרים ללא גלוטן בעקבות העלאת המודעות לרגישות לרכיב זה. העולם הקולינרי ככלל וחברות המזון בפרט מוצאות דרכים להתאים את עצמן לקהל ההולך וגדל הנמנע מגלוטן, ולהגדיל את מגוון המוצרים נטולי הגלוטן.
חברת שטראוס, ששמה לה למטרה לתת מענה מגוון לקהל הצרכנים המחפשים והזקוקים למוצרים ללא גלוטן ומייצרת כ-200 מוצרים ללא גלוטן במהלך כל השנה, תרחיב את קטגוריית המוצרים ללא הגלוטן, והחל מפסח הקרוב תצרף גם את כל סדרת מוצרי דנונה עם תוספות בצד של המחלבה, שיהפכו כולם למוצרים הנקיים מגלוטן.
במסגרת המהלך שלושת הטעמים של דנונה עם תוספות יושקו מחדש כמוצרים המתאימים לנמנעים מגלוטן: פצפוצי שוקולד, שבבי פקאן, מיני עדשים ובהמשך יושק גם דנונה תות עם קורנפלקס בציפוי שוקולד.
אלי איצקין, מנכ"ל מחלבות שטראוס: "שיווק המבוסס על קהילות צרכנים שונות מנחה אותנו בפיתוח המוצרים שלנו. כמחלבה מובילה אנחנו משתדלים להציע מגוון רחב של מוצרים המתאימים לצרכים המשתנים ולטרנדים קולינאריים. דנונה עם תוספת הוא המוצר הנמכר ביותר בקטגוריית היוגורט בטעמים בישראל, והפיכתו לנטול גלוטן הינו צעד משמעותי לילדים ולבוגרים כאחד".
מהלך זה מצטרף להחלטה אסטרטגית שקיבלה שטראוס, לסמן כל מוצר מתאים, בכדי להנגישו לרגישים לגלוטן. בין המוצרים: מוצרי המחלבה, מוצרי יד מרדכי, החטיפים המלוחים ומגוון סלטי אחלה. כלל המוצרים מסומנים עם סימון של פרח או בכיתוב "מכיל עד 20PPM גלוטן".