הלילה הזה, כולנו נטולי גלוטן. בר-אל מציגה: קמח רב-תכליתי ללא גלוטן כשר לפסח.
במאפיית בר-אל מבית חברת "אשבל מזון פונקציונלי" מייצרים מוצרי בריאות טעימים ללא גלוטן, עבור חולי הצליאק ולכלל שוחרי הבריאות שבחרו להימנע ממז;ון המכיל גלוטן כדרך חיים קולינארית. בחג הפסח מצטרפים למעגל צרכני המזון נטול-הגלוטן גם רבים הצורכים גלוטן בימות השנה, אך נמנעים ממנו מטעמי כשרות החג – בפסח.
למי שמארח בערב החג ורוצה להפגין ביצועי אפייה "מחוץ לקופסה", מציעה בר-אל את תערובת הקמח הרב-תכליתית, המתאימה להכנת מגוון סוגי מאפים ומתכונים, כגון חלות, לחמים, פשטידות, עוגיות ועוד.
הקמח נטול גלוטן, ללא תוספת סוכר, ללא שומן טראנס, ללא חומר משמר, ללא כולסטרול וללא לקטוז וקזאין. הקמח מותאם גם לטבעונים, וכולל מתכונים שאינם מצריכים שימוש בביצים.
על גב אריזתו , כמו גם באתר האינטרנט www.BarelLife.co.il, משובצים מתכונים להכנת כיכרות לחם, לחמניות, בגטים ועוד רבים.
מחיר מומלץ לצרכן, לאריזת 500 גרם: 18 ש"ח.
להשיג ברשתות השיווק המובחרות, כגון רמי לוי, שופרסל, חצי חינם, סופר ברקת, יינות ביתן, ויקטורי ויוחננוף.
כשר לפסח, מכיל קטניות, בהשגחת בד"ץ בית יוסף.
מוצרי בר-אל מצטרפים למועדון הטבעוני הראשון בישראל ומעתה חפשו את תו Vegan Friendly על מוצרי הבריאות.
במפעל "אשבל מזון פונקציונלי" בקיבוץ מענית מייצרים גם מזון נטול גלוטן וטבעוני והוא זוכה להרבה התעניינות. בימים אלו מודיעה החברה על הצטרפותה למועדון הטבעוני הראשון בישראל – Vegan Friendly, אשר נפתח בתחילת השנה. מועדון הטבעונות הוקם כדי לתת הטבות צרכניות ייחודיות לקהל הטבעוני ההולך וגדל וכדי לקדם פרויקטים למען זכויות בעלי חיים. כחלק מההצטרפות לעמותה, תרמה אשבל 350 מארזי תערובות אפייה ללא גלוטן קמח בר-אל: תערובת רב תכליתית, שיהוו שי הצטרפות למועדון.
תומר-בר מאיר, סמנכ"ל השיווק של "אשבל מזון פונקציונלי": "בשנים האחרונות, זיהינו מגמה ברורה בשוק, שהולכת וצוברת נפח בהתמדה, והיא הפיכתה של הטבעונות לדרך חיים. לכן, הבנו שמבחינה עסקית יהיה נכון לפנות לקהל הטבעוני וכך למצוא דרך חדשה ומאתגרת להגדיל את שוק הלקוחות שלנו. הקהל הישראלי מתחבר לצמחונות ולטבעונות, ותר אחר מוצרים העשויים ממרכיבים על טהרת הצומח, שיהיו גם איכותיים, משביעים ובעלי ערכים תזונתיים נאותים. באשבל השכילו להשקיע בפיתוח מוצרים העונים להגדרה של טבעוניים וגם מספקים טעם עשיר ובמגוון גדול".