המותג ברילה מציע דפי לזניה ומשתף במתכון לזניה מיוחדת לארוחת חג שבועות מרשימה.
לקראת חג השבועות, הידוע גם כחג הפסטה הלא רשמי, ברילה – יצרנית הפסטה הגדולה בעולם, מציעה דפי לזניה העשויים מחיטת דורום משובחת, בעלת מרקם "אל דנטה" המקובל באיטליה.
דפי הלזניה של ברילה הינם קלים להכנה, ללא צורך בבישול מקדים, ועם תוצאה מושלמת בכל מתכון. דפי הלזניה מצטרפים למגוון רחב של פסטות ורטבים של המותג המשווקים בישראל.
כשרות: בד"צ מנצ'סטר.
המחיר לצרכן לאריזה במשקל 500 גרם: 15.60-21.70 ש"ח.
את מגוון מוצרי ברילה ניתן להשיג ברשתות השיווק המובחרות.
לזניה בתבנית אינגליש קייק
באדיבות אינס ינאי
החומרים:
חצי חבילת דפי לזניה ברילה
200 גרם גבינת ריקוטה
100 גרם מוצרלה מגוררת
300 גרם תרד קצוץ דק
חצי כוס בזיליקום קצוץ דק
שני שיני שום כתושות
1 צנצנת רוטב נפוליטנה ברילה
כפית מלח
כפית פלפל שחור
1 מיכל שמנת לבישול
קמצוץ אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
- מבשלים את דפי הלזניה במים רותחים כ-3 דקות, ומניחים על נייר אפייה משומן מעט, אחד ליד השני.
- בקערה עמוקה מערבבים יחד תרד, בזיליקום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, שמנת לבישול, ריקוטה ומוצרלה.
- בתבנית אינגליש קייק מסיליקון, או מרופדת נייר אפייה מניחים 3 כפות רוטב נפוליטנה.
- מרפדים את התבנית בדפי לזניה כך שיצאו כלפי חוץ.
- מניחים ממלית הגבינות והתרד, מניחים 3 כפות רוטב ומניחים שוב 2-3 דפי לזניה.
- חוזרים על הפעולה ומסיימים בדפי לזניה שעליהם יתרת הרוטב.
- עוטפים בנייר אלומיניום ואופים כ-25 דקות בחום של 180 מעלות.
- הופכים על מגש הגשה, מסדרים עלי בזיליקום ומפזרים מעל פרמזן מגורר.
להגשה:
100 גרם פרמזן מגורר
עלי בזיליקום שלמים