תכירו את האח התאום של מסעדת ביסטרו 56, שמציע לכם את כל האפשרויות בפורמט של לופט אירועים מודרני עם מטבח פתוח, חומרי גלם משובחים, שירות ללא פשרות לאווירה אינטימית של עד 150 איש. B*56 לופט ארנה הרצליה – במבט ישיר לגלי הים התיכון.
בהרצליה כבר יודעים שאירועים עושים רק בלופט האירועים 56*B – האח התאום של מסעדת ביסטרו 56 הכשרה, הוותיקה והמפורסמת. ואכן, המסעדה שנבחרה על ידי גולשי Rest כאחת מעשר המסעדות הכשרות והאהובות בישראל, מהווה מודל מדויק לחוויה גסטרונומית ותרבותית שמצפה לכם בלופט, תוך התאמת התפריט לדופק של האירוע שלכם.
במקום מציעים לארח אירועים ייחודיים שייהנו ממטבח פתוח לעיניי הסועדים, נוף יאכטות קסום, תפריט המורכב מחומרי הגלם המשובחים והטריים ביותר, שירות ללא פשרות ואווירה אינטימית למול הגלים, עם אירועים לעד 150 איש. ואם זה לא מספיק, במטבח מחכה חלון פנורמי ענק הצופה אל המרינה ואל הים התיכון ומוסיף את אוושת הגלים לתפריט.
בלופט B*56 מציעים אירוח מושקע לכל סוגי האירועים: החל מאירועים פרטיים כמו חתונות, ימי הולדת, בר או בת מצווה, בריתות, ימי נישואין ועד לאירועים עסקיים – שמוסיפים את הארומה הנכונה לעסקים.
מי שמסתקרן לגבי מה שקורה במטבח הפתוח, ישמח לשמוע כי בחללים המופרדים מנשבות רוחות ים תיכוניות בנגיעות צרפתיות, כשהשף גבי אוחנה מתבל את התפריט בשפע בשרים, דגים, תוספות, סלטים וקינוחים המוגשים ישירות לאורחים מהמטבח הפתוח לצד מזיגה אישית של יינות הבית הנבחרים.
דוגמאות מתפריט הזהב של לופט B*56
מתאבנים – קבבוני טלה בטחינה, שיפודי סאטה עוף ברוטב צילי ופטריות טריות. מנות ראשונות למרכז השולחן עם פטריית פורטובלו – ממולאת בבשר בקר עם רוטב פטריות ויין אדום, Buffallo Wings – כנפיים פריכות ברוטב צ'ילי מתוק, אנטיפסטי – ירקות קלויים – חצילים קלויים, בטטות, עגבניות שרי, סלק, בצלים אפויים בחום בבסיס של סוכר חום, עיקריות של נתח קצבים – על הגריל עם רוטב ציר בקר ויין אדום, פילה סלמון טרי – בציפוי שומשום וקצח בליווי רוטב צ'ימיצ'ורי ואנטריקוט 56 – בלאק אנגוס משובח (כ-300 גרם) ברוטב יין אדום עם תוספות כיד המלך כמו תפוחי אדמה אפויים, אורז עם בטטה, שעועית מוקפצת בניחוח אסייתי ומתוקים נפלאים עם סופלה שוקולד עשיר, פבלובה ווניל בליווי פירות יער, פילו תפוחים טריים ועוד.
לופט B*56, קניון ארנה, השונית 2, הרצליה.
אתר: http://www.b56.co.il.
טלפון: 09-956-5181.