חברת 'תומר', המתמחה בשיווק מוצרי מזון, מציעה לחורף את קוסקוס DARI – קוסקוס משובח להכנה מהירה, המיוצר במפעל DARI במרוקו, מהמפעלים הגדולים והוותיקים במרוקו המתמחים בקוסקוס.
קוסקוס 'דארי' מאופיין בטעם אותנטי, הדומה לקוסקוס המסורתי המיוצר בעבודת יד. הקוסקוס מיוצר מחיטת דורום איכותית, ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל. הקוסקוס מוצע ב-2 גדלים של גרגירים: דק ובינוני.
אופן ההכנה (לאריזת 500 גרם)
מכניסים את תוכן השקית לכלי, מוסיפים 3 כפות שמן, מלח ותבלינים לפי הטעם.
מערבבים ומוסיפים 2.5 -3 כוסות מים רותחים או ציר מרק רותח.
מערבבים ומשהים 15 דקות עד לספיגת הנוזלים.
הקוסקוס מתאים למגוון תבשילים ומאכלים: בשילוב עם המרק הקלאסי של חומוס וירקות, עם קציצות מפרום או קציצות בשר ברוטב, ובכלל כתוספת לכל מנה בשרית, צמחונית או חלבית. כמו כן, ניתן להכין ממנו סלטים בריאים בשילוב עם פירות יבשים ואגוזים ועוד.
מחיר קוסקוס DARI באריזה של 1 ק"ג: 14.90-15.90 ש"ח.
מחיר אריזה של 500 גרם: 7.90-8.90 ש"ח.
כשר פרווה בהשגחת הבד"צ חתם סופר בני ברק.
להשיג ברשתות השיווק.
הצעה למתכון למרק לקוסקוס עשיר מאת הבלוגרית לאה זוהר
מצרכים
1 בצל גדול חתוך לקוביות
500 גרם דלורית או דלעת עם הקליפה (שלא תתפרק בבישול)
2 קישואים גדולים
4 גזרים גדולים
חצי כרוב קטן
עוף או בשר למרק
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות גדולות
עגבנייה גדולה חצויה
2 ענפי סלרי
חצי צרור כוסברה
2 כפות אבקת מרק
כף רסק עגבניות
כפית כורכום
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית פלפל לבן
כפית כמון
מלח
קופסת שימורים של גרגירי חומוס
חצי ראש שום טרי
מים
אופן ההכנה
בסיר גדול מטגנים את הבצל ומוסיפים את הבשר או העוף.
חותכים את הירקות לחתיכות גדולות ומוסיפים לסיר, חוץ מהכוסברה.
מכסים במים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה עד שהבשר רך.
5 דקות לפני תום הבישול מוסיפים כוסברה.
טועמים ומוסיפים מלח ותיבול אם צריך.
מגישים חם עם קוסקוס.