חברת תנובה משיקה סדרת פתיתי גבינה מבית "השף הלבן".
חברת תנובה משיקה בימים אלה סדרת פתיתי גבינה מבית "השף הלבן", הכוללת מתכונים של בלוגר האוכל המוביל רון יוחננוב, אשר יופיע לראשונה על המארזים.
השקת הסדרה החדשה מגיעה על רקע הצמיחה המואצת של מגמת הבישול הביתי, שקיבלה תנופה משמעותית בתקופה הקטגוריה. לפני נתוני סטונרקסט, קטגוריית פתיתי הגבינה היא אחת הקטגוריות הצומחת במקרר חלב עם גידול של 60% מאז פרוץ מגיפת הקורונה.
לדברי מיכל בצר, מנהלת אגף השיווק בתנובה: "מאז תחילת הקורונה קטגורית פתיתי הגבינה נמצאת בצמיחה מתמדת וזאת על רקע מגמת הבישול והקולינריה שהתעצמה. הצרכנים בישראל הפכו קולינריים יותר ומצפים מהמוצרים שהם משתמשים בהם במטבח לעשות את הקפיצה ביחד איתם".
הסדרה החדשה מאפשרת הכנת מגון רחב של מנות שמשדרגות את שולחן הערב בפשטות ובמהירות.
אריזות הפתיתים כוללות הבלטה של התכונה הייחודית של כל אחד מסוגי הפתיתים ע"ג האריזה, כדי לאפשר לצרכן להתאים את סוג הפתיתים למנה באופן מיטבי. על גבי פתיתי המוצרלה למשל ניתן לראות כי הגבינה נמתחת בקלות, ומשמשת בעיקר להכנה פיצה וכן על גבי פתיתי 'גבע פרמז'ן' כי היא מגוררת בצורה דקה ומתאימה בעיקרה לחיזוק ושדרוג הטעמים. האריזה כוללת מתכון קל ופשוט למקלות פרמז'ן בטעמים שישדרג כל ארוחת ערב.
הסדרה תכלול ארבעה מוצרים:
טריו מיקס 3 גבינות – מיקס פתיתים של שלוש גבינות פופולאריות: מוצרלה, סקנדינבית וגאודה. הטריו הוא שילוב מושלם בין גבינות ארומטיות המתאים במיוחד למאפים – החל מפיצות ועד קישים ופשטידות. שילוב הטעמים מעניק טעם מיוחד ומשדרג כל מנה . 300 גרם.
פתיתי גאודה – גבינות הגאודה כבשו את הקהל הישראלי בזכות טעמן העדין אך מורגש. פתיתי גאודה של "השף הלבן" יוכלו להשתלב להקרמת פסטות ולהעשרתם של דברי מאפה. 200 גרם
פתיתי מוצרלה – הגבינה המועדפת להכנת פיצה ומשתלבת נפלא במגוון מאפים בזכות טעמה העדין. 200 גרם.
פתיתי גבע פרמז'ן – הגבינה המפורסמת בעולם המיוצרת מחלב בקר ובזכות היישון טעמיה ארומטיים וייחודיים ובעלת מרקם גרגרי. נהדרת לאפייה, הקרמה ולגירוד מעל הפסטה ומומלצת לחיזוק ושדרוג הטעמים. 100 גרם
טווח מחירים על פי אתר פרייסז:
טריו מיקס 3 גבינות – 19.90-29.90
פתיתי גאודה – 90-19.90
פתיתי מוצרלה – 90-19.90
פתיתי גבע פרמז'ן – 90-14.90