לקראת חג השבועות- חגיגת פסטות מתוקות בניחוח איטלקי.
לקראת חג השבועות חב' "פסטה נונה" שמפעלה ממוקם בפארק דלתון בגליל העליון והינו המפעל המוביל בישראל לייצור פסטות טריות מצוננות עם טאץ' איטלקי משיקה 2 מוצרים חדשים: רביולי במילוי קרם אגוזי לוז ומסקרפונה ורביולי במילוי דובדבני אמרנה ומסקרפונה.
רביולי במילוי קרם אגוזי לוז ומסקרפונה.
משקל – 400 גרם.
כשר חלבי
אופן ההכנה:
הוראות בישול: להרתיח 3 ליטר מים, להוסיף את הרביולי ולבשל 2 דקות על להבה גבוהה ללא מכסה. להוריד מהאש ולסנן היטב. מומלץ להגיש עם רוטב שוקולד או רוטב וניל.
הוראות טיגון: לטגן במחבת עם מעט חמאה כדקה וחצי מכל צד. לבזוק אבקת סוכר ולהגיש.
רביולי במילוי דובדבני אמרנה ומסקרפונה .
משקל – 400 גרם.
כשר חלבי
אופן ההכנה:
הוראות בישול: להרתיח 3 ליטר מים, להוסיף את הרביולי ולבשל 2 דקות על להבה גבוהה ללא מכסה. להוריד מהאש ולסנן היטב. מומלץ להגיש עם רוטב שוקולד או רוטב וניל.
הוראות טיגון: לטגן במחבת עם מעט חמאה כדקה וחצי מכל צד. לבזוק אבקת סוכר ולהגיש.
מחיר מומלץ לצרכן – 24.8 ש"ח בהתאם לרשתות.
הפסטות של "פסטה נונה" מיוצרות מרכיבים טבעיים בלבד , ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל שנעשות עם המון רגש, וטאצ' של מטבח בניחוח איטלקי.
הכנת הפסטה מחב' "פסטה נונה" מתחקה אחד עבודות היד, כפי שנהוג במטבח האיטלקי.
האופי שבו לשים את הבצק, ההחלטה על הכמויות ובחירת החומרים פעם אחר פעם, הם רק חלק מתהליך היצירה . סוד הטעם המושלם של "פסטה נונה" מתחיל בעובדה שהפסטה טרייה, מצוננת ואינה עוברת תהליך בישול כלל, בשונה משאר הפסטות הנמצאות במקררים ברשתות השיווק.
הפסטה מיוצרת מקמח דורום איטלקי טבעי ובחברה דוגלים ברכיבים טבעיים בלבד ללא חומרים משמרים ואינם מכילים צבעי מאכל.
זו הסיבה שטורחים ללקט את חומרי הגלם היישר מהמגדלים בארץ, עם הגבינות המושלמות והאיכותיות ביותר בשוק ותבלינים טריים. כל זאת כדי להציע את הטעם הטבעי ללא פשרות, טעם מפנק שיוצר מנה מושלמת.
כל המוצרים מצוננים עם חיי מדף של 35 יום במקרר.
כל המוצרים בכשרות רבנות אזורית מרום הגליל וחתם סופר בני ברק.