חג שבועות בניחוח איטלקי הכי בסיסי עם בסיס לפיצה ללא גלוטן של בר-אל.
לקראת הילולת מאכלי הגבינות של חג הביכורים, מציעה מאפיית בר-אל המתמחה במוצרי בריאות ללא גלוטן, ליהנות מפיצה איטלקית עשירה בגבינות – ונטולת גלוטן. בסיס הפיצה הייחודי – ללא שומן טראנס וללא תוספת סוכר, מגיע במארז נוח – אפוי / קפוא, הכולל שלושה בסיסי פיצה אישיים מלבניים 14X20 ס"מ, רק לפזר גבינה ותוספות בנדיבות, להכניס לתנור – ובתיאבון. ברוח החג – מומלץ במיוחד לבחור ב-Toppings על טהרת הגבינות והירק, כגון גבינת צאן ועלי תרד, או גבינת סנט-מור ובטטה אפויה.
למי שאוהב ללוש ולחוש את הבצק בין ידיו, מציעה בר-אל את התערובת הרב-תכליתית, המאפשרת, בניגוד לנטולי גלוטן אחרים היוצרים בלילה נוזלית, ליצור בצק פיצה הניתן ללישה לפי הצורך והצורה המתבקשת.
היכן משיגים?
המוצרים משווקים בבתי הטבע בפריסה ארצית, בחנויות הבריאות ובמספר רב של רשתות שיווק. (במחלקת הללא גלוטן ו/או בריאות, ברשתות כגון יינות ביתן, רמי לוי, חצי חינם, מחסני השוק, יוחננוף ועוד).
מחיר מומלץ לצרכן
בסיס לפיצה: 17.50 ש"ח.
תערובת רב תכליתית: 18.50 ש"ח.
המוצרים כשרים פרווה בהשגחת הרב לנדא.
כתובת אתר בר-אל: www.BarelLife.co.il.
בפייסבוק: בר-אל, מוצרים ללא גלוטן.