הישראלים הכי אוהבים קונפיטורה בטעם תות, אך יחד עם זאת, יד מרדכי מרחיבה את מגוון הקונפיטורות שלה במדף ומשיקה קונפיטורות בטעמים חדשים: משמש, שזיף ותפוז מנדרינה – ללא חומרים משמרים וללא צבעי מאכל.
להשקה החגיגית מצטרפות שתי קונפיטורות חדשות במהדורה מוגבלת וייחודית לחג השבועות: קונפיטורת תות עם פולי קקאו וקונפיטורת תות בטעם וניל.
הקונפיטורות טעימות ונפלאות למריחה על לחם, פריכיות ועוד. הן מצוינות לאפייה, כתוספת מרעננת ליוגורט ונהדרות להעשרת טעם וצבע בקינוחים, עם עוגת גבינה, כמילוי לעוגיות, לצד גלידה, וופל בלגי, פנקייקיס ועוד.
הקונפיטורות מכילות 50% פרי ומרקמן עשיר בחתיכות פרי גדולות.
הסדרה החדשה מתאימה לשוחרי הקולינריה והאפייה, שכן התות בטעם וניל מתאים לאפייה ולקינוחים ולצרכני הקטגוריה שמחפשים חדשניות על המדף.
על שוק הריבות והקונפיטורות בישראל
שוק הריבות, קונפיטורות ומעדני פרי מגלגל כ-90 מיליון ש"ח בשנה. הטעם המוביל בסגמנט, כמו גם בשוק הריבות והקונפיטורות כולו, הוא תות. פירות וטעמים אהודים נוספים הם משמש, תאנים, פירות יער, דובדבן, שזיף ותפוז.
המוצר נמכר בצנצנת המכילה 340 גרם.
כשרות: למהדרין בהשגחת בד"צ בעל"ז.
להשיג ברשתות השיווק.