יצרנית הטופו 'משק ויילר' מתחדשת בסדרת שניצלים ונאגטס
משק ויילר, יצרנית הטופו הוותיקה והגדולה בישראל, מבשרת על השקת סדרת מוצרי שניצל ונאגטס טופו חדשים. המוצרים מבוססים על נתחי הטופו האיכותי והטעים שמייצרת החברה מזה 30 שנה, ומציעים אלטרנטיבה טבעונית, בריאה וטעימה לשניצל הבשרי, מבלי להתפשר על הטעם או המרקם.
בסדרת השניצלים שלושה טעמים: שניצל טופו בטעם ביתי, שניצל טופו בתוספת תירס, ושניצל טופו בתוספת ברוקולי.
בסדרת הנאגטס שני טעמים: נאגטס טופו בטעם ביתי ונאגטס טופו בתוספת תירס.
השניצלים של משק ויילר הם היחידים כיום בשוק המיוצרים מפולי סויה טריים הנטחנים במקום, ואינם כוללים חומרים משמרים, מתיל צלולוז (מתיל תאית) או חלבונים מורטבים / משוחזרים (TVP). התוצאה היא אלטרנטיבה טרייה בהרבה, ופחות מעובדת, להיצע השניצלים הקפואים הקיים.
תהליך הייצור הייחודי מציע מוצר חדשני בשוק: שניצל המיוצר מטופו אמיתי, עשיר בחלבון, השומר על ערכיו התזונתיים.
הטופו מכיל את כל תשע חומצות האמינו החיוניות לגוף האדם, ובנוסף, הוא עשיר בויטמינים ומינרלים, ביניהם ברזל, סידן, מנגן, סלניום, זרחן, מגנזיום, נחושת, אבץ וויטמין B1.
סדרת השניצלים והנאגטס החדשה של משק ויילר מציעה פתרון מושלם עבור צמחונים, טבעונים ואוכלי כל המעוניינים ליהנות מארוחה טעימה, בריאה וקלה להכנה.
המוצרים מגיעים מוכנים לאכילה ודורשים רק חימום קצר. על מנת להגיע לפריכות המושלמת, כדאי לאפות כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות (ואפילו קצת יותר בתנורים ללא טורבו), ותוצאה נהדרת לא פחות תתקבל בבישול במכשירי הנינג'ה ודומיהם, בתוכנית Airfry על 180 מעלות ל 20 דקות.
אילן ספריאל, בעלים שותף במשק ויילר: "מוצרי סויה קפואים הפכו ממזמן לחלק בלתי נפרד מהתפריט של משפחות בישראל. ואפשר להבין למה – הם אופציה טעימה, נגישה וקלה להכנה. אנחנו החלטנו לשדרג את החוויה, ולהציע סדרת שניצלים ונאגטס, שהם תוצאה של תהליך פיתוח ארוך ומקצועי, ומציבים רף חדש של מוצרים למקפיא. אנו מאמינים שמדובר במוצר חדשני וטעים שיהווה פתרון אטרקטיבי עבור צרכנים רבים, ויסייע להם להפוך את התזונה שלהם לבריאה וטעימה יותר".
כשרות – המוצרים כשרים למהדרין בהכשרת בד"ץ הרב אברהם רובין.
ניתן לרכוש את השניצלים והנאגטס החדשים של משק ויילר ברשתות השיווק המובילות ובחנויות הטבע ברחבי הארץ.