לא רק עוף טוב – גם דגים טובים. לראשונה, קבוצת "עוף טוב", המובילה מהלך של גידול ללא אנטיביוטיקה – מהחברות המובילות בישראל בתחום מוצרי העוף, נכנסת לתחום ייצור ושיווק מוצרי דגים. בשלב הראשון תייצר ותשווק קבוצת "עוף טוב" שני מוצרי דגים – פילה אמנון מצופה וקציצות דגים אפויות. יוסי ניר, מנכ"ל קבוצת "עוף טוב": "בתום תהליך של כשנה וחצי של פיתוח מוצרים, בחינת השוק והתקשרות עם מגדלי דגים מישראל ומחו"ל, עוף טוב גאה להשיק את מוצרי הדגים ולהיכנס לתחום זה". במהלך זה השקיעה הקבוצה כ-2 מיליון ש"ח.
קבוצת "עוף טוב" – מהחברות המובילות בישראל בתחום ייצור ושיווק מוצרי עוף והודו, והחברה המובילה בישראל בייצור ושיווק מוצרי עוף ללא אנטיביוטיקה, נכנסה לראשונה לתחום ייצור ושיווק מוצרי דגים.
בשלב הראשון תייצר ותשווק הקבוצה פילה אמנון מצופה וקציצות דגים אפויות, כאשר במהלך החודשים הקרובים המוצרים ישווקו לשוק המקצועי (מסעדות, אולמות אירועים ובתי מלון) ולאחר מכן גם לשוק הקמעונאי, ולייצוא.
יוסי ניר, מנכ"ל קבוצת "עוף טוב" מציין: "בתום תהליך של כשנה וחצי של פיתוח מוצרים, בחינת השוק והתקשרות עם מגדלי דגים מישראל ומחו"ל, עוף טוב גאה להשיק את מוצרי הדגים ולהיכנס לתחום זה".
במהלך זה השקיעה הקבוצה כ-2 מיליון ש"ח.
שני מוצרי הדגים הינם פילה אמנון מצופה עשוי מפילה דג אמיתי בציפוי מעודן וקציצות דגים אפויות – רק 18 קלוריות בקציצה.
ניר מוסיף עוד כי "עוף טוב מרחיבה את מגוון המוצרים גם למוצרי הדגים על מנת לתת מענה רחב וסל מוצרים לצרכנים אשר מחפשים לגוון את התפריט היומי. ובכך מספקת חלבון איכותי הן מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה והן מדגים".
מחקרים רבים מצביעים על כך שאכילת דגים תורמת לבריאות ואכילת דגים מומלצת כחלק מתפריט מגוון ובריא.
מוצרי הדגים של קבוצת "עוף טוב" מיוצרים תוך עמידה בסטנדרט האיכות הגבוה ביותר, בתהליך ייצור מוקפד ועמידה בתקנים המחמירים בישראל – לפי תקני ISO 14000 ,ISO 9001 ,HACCP, וכן תקנים אירופאים ואמריקאים USDA ,EFSA.
צריכת הדגים השנתית בישראל הינה כ-70,000 טון ונמצאת בגידול בשנים האחרונות.
צריכת הדגים הממוצעת לאדם בישראל היא כ-12 ק"ג לנפש. לעומתה, צריכה ממוצעת לאדם בשנה במערב אירופה היא כ-20 ק"ג ביוון, באיטליה כ-35 ק"ג לנפש, וביפן כ-65 ק"ג לנפש.
קבוצת "עוף טוב" שבבעלות משקי עמק הירדן ומשקי עמק המעיינות, הינה יצרנית מוצרי המזון מעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה ומהודו, המובילה בישראל.
"עוף טוב" מובילה מהלך של גידול עופות ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים ושימוש ב-100% רכיבים טבעיים, המתאפשר בשל היותה אינטגרציה חקלאית, בעלת שליטה ואחריות מלאות כבר משלב התזונה ואופן הגידול.