לקראת חג השבועות, גבינות שטראוס מפתיעים עם סדרת SEEDS חדשה של סימפוניה הכוללת שני טעמים חדשים: סימפוניה עם פרג וקצח וסימפוניה קימל.
הניחוחות והטעמים של הלחם הטרי עמדו כהשראה ליצירת הטעמים החדשים של סימפוניה של שטראוס. הפרג, הקצח והקימל – התבלינים והתוספות המזוהים עם הלחם הכפרי חברו לגבינת סימפוניה מרקם שמנת 5% שומן במהדורה מיוחדת לחג השבועות.
מותג סימפוניה ממשיך להפתיע ולהשיק סדרות טעמים ייחודים בשיתוף פעולה עם השף, יניב גור אריה. המוצרים החדשים מפגישים את עולם הגבינות עם הקימל, הקצח והפרג, הבאים מעולמות אפיית הלחם הטרי וממשים את החיבור הכל כך טבעי שבין הגבינה לכריך.
הפריצה של עולם הקולינריה למדף, מגיעה דרך תוכניות הבישול על המרקע והפגישה עם טעמים מיוחדים, מסקרנים ושונים הנכנסים למטבח. הצרכן הישראלי מחפש שכל פעם יפתיעו אותו מחדש וקיים צורך לגוון ולחדש במוצרים עשירים בטעמים וקולינריים בעלי טוויסט שיעניין את החך.
הגבינות החדשות במרקם שמנת 5% שומן, נולדה בהמשך לסדרות הקולינריה המתחלפות בסימפוניה ביניהן – סדרת השוק, הסדרה החריפה, סדרת טעמי עולם והסדרה הגלילית שזכו לאהדה רבה.