מְ נֻ קֶ דֶ ת
סדרת כלי הגשה ובישול חדשה מבית נעמן בעיצוב חורפי – כי אין כמו להגיש תבשילים חמים בכלים שכיף לאכול מתוכם, כשבחוץ גשום וקר.
נעמן מציעה סדרת קרמיקה "גרניט" חדשה ומנקדת הכוללת מבחר כלים ואביזרים לבישול שיחממו את ימי החורף.
הסדרה כוללת קסרול קרמיקה stoneware לבישול קדירה בתנור, מגוון כלים להגשה אישית וקערות (בולים) למרק.
את הכלים שבסדרה העשויים מחומר עבה במיוחד ומאופיינים ביכולת לאגור חום לבישול אחיד ואיכותי, ניתן להשיג ב-3 צבעים אופנתיים: צהוב, תכלת וורוד עתיק.
הסדרה מתאימה לשימוש בתנור, במיקרוגל ובמדיח.
מגוון הכלים שבסדרה נמכרים במבצע של 50% הנחה בכל חנויות הרשת.
להלן כמה דוגמאות:
- קסרול 4 ליטר גרניט צבעוני + מכסה, במחיר: 79.95 ש"ח.
- כלי להגשה אישית אובלי + מכסה, במחיר: 22.45 ש"ח.
- כלי להגשה אישית + ידית, במחיר: 9.50 ש"ח.
ויש גם מתכון להכנת מרק מיניסטרונה – של שף אסף גרניט, היועץ הקולינרי של נעמן
החומרים
- 1 בצל מקולף וחתוך לקוביות קטנות
- 1 גזר מקולף וחתוך לקוביות קטנות
- 2 גבעולי סלרי קצוצים
- 2 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים וחתוכים לקוביות קטנות
- 3 עגבניות מקולפות ללא הליבה וחתוכות לקוביות
- 1 שורש פטרוזיליה קלוף קצוץ לקוביות קטנות
- 1 זוקיני חתוך לקוביות קטנות
- 2 שיני שום פרוסים
- 1 גבעול טימין
- 4-5 עלי בזיליקום
- 4-5 עלי אורגנו
- חצי כוס שעועית לבנה שהושרתה במים כל הלילה ובושלה עד להתרככות
- חצי כוס פסטה קצרה וקטנה
- מלח פלפל לפי הטעם
- 3 כפות שמן זית
הוראות הכנה
- מטגנים בצל, גזר וסלרי עם מעט שמן זית כ-3 דקות עד להזהבה.
- מוסיפים שום ועגבניות ומטגנים על אש נמוכה עוד כ-10 דקות עד שהעגבניות מעט מתפרקות.
- מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים כ-5 דקות נוספות.
- מוספים מים עד ¾ גובה הסיר מוסיפים את עשבי התיבול ואת השעועית ומביאים לרתיחה.
- מבשלים 25 דקות נוספות ומוסיפים את הפסטה לעוד 10 דקות בישול מתבלים ומורידים מהאש.