מהחלום ועד למפתח –HoRe Ca בית מקצועי אחד לעולם הקולינריה, האירוח וההסעדה.
שואו רום חדשני ופורץ דרך יאפשר להתנסות בתשתיות ובציוד המתקדמים ביותר עוד טרם פתיחת העסק. HoReCa צפוייה להקטין משמעותית את הסיכון בפתיחת עסקים קולינריים.
במיזם לוקחים חלק מעל 150 ספקים נבחרים ומובילים של ענף המזון בישראל.
נתחיל בבשורות הרעות: רק 10% מתוך עסקי המזון שורדים אחרי 10 שנים. הרוב נסגרים תוך 3 שנים. ועכשיו לבשורות הטובות: המסעדן גיורא אשכנזי (מסעדת NG, מסעדת בשר מהטובות בארץ כבר 16 שנה; פורוורד ייעול ופיתוח עסקים) וארז אלון (בעלי מיסטרל, החנות הגדולה בארץ לכלי מטבח למסעדות ובתי מלון) מבטיחים לשנות את הסטטיסטיקה העגומה של סגירות של עסקי מזון, באמצעות הוריקה- ליווי עסקים מהחלום ועד למפתח.
הוריקה ( Hotels Restaurant Catering ) הינו בית מקצועי אחד, one stop shop לכל ענף הקולינריה , האירוח וההסעדה. המיזם משתרע על פני כ- 300 מ"ר ונראה כמו בר מסעדה הכולל מטבח הכי מקצועי שיש, בר שקוף לקפה ואלכוהול, מחסנים וחדר קירור בדיוק כמו בעסק אמיתי.
הבשורה שמביאה הוריקה הינה לא פחות ממהפכנית- לראשונה בישראל וכנראה בעולם כולו, ניתן במקום אחד, ללמוד ולהתנסות כיצד מקימים עסק מזון, להתרשם, לחוות, ואף לרכוש כל שירות או פריט שרלוונטי להקמה או ניהול של עסקי מזון.
הוריקה פונה לקהל יעד רחב ומגוון: החל מיזמים קולינריים עם חלום אך ללא ניסיון; יזמים המעוניינים להפוך לרשתות, אשר הוריקה תקים עבורן את הסניפים; שפים, צלמים וכל מסעדן או בעל מקצוע שמעוניין להיות מקצועי ומצויין יותר.
היזם הקולינרי גיורא אשכנזי בעליו של מוסד הבשרים הותיק NG בנווה צדק, שותף בחברת פורוורד ייעול ופיתוח לעסקים, ליווה במשך השנים עשרות עסקי מזון, בהקמה, ניהול ושיפור פעילות. " בכל פעם מצאתי את עצמי מנסה לתאר ללקוח את תהליכי ההקמה המורכבים וכיצד המשמעות שלהם באה לידי ביטוי בשטח, אולם הלקוחות אף פעם לא באמת מבינים כמה זה מורכב וקשה עד שהם מקימים בפועל את העסק. הבנתי שהפתרון הוא SHOW ROOM אשר ניתן לראות בו בדיוק איך עובדת מסעדה, איך מתנהל בר, מה המרכבים הטכניים או הרישויים הנדרשים וכמובן להתנסות בפועל בשיטות בישול ותזרימים תהליכיים של עבודת צוות. לקח מעל שנתיים לאגד מעל 150 ספקים, נותני שירות וספקים מהמובילים שיש לנו בענף וכך יצרנו את התמהיל האוליטמטיבי להקמה וניהול של עסק מזון.
הוריקה היא חוד החנית של ענף המזון. הוריקה מרכזת אליה את כל המידע והיכולות במקום אחד וכאן יוצגו החדשנות והפיתוחים המיוחדים ביותר.
היתרונות של הוריקה היא שבמקום אחד ניתן להתרשם, לחוות ולרכוש את כל מה שנדרש בהקמה וניהול של עסק מזון מכל סוג שהוא. אפשר להקים מסעדה או בית מלון, אפשר לבנות תפריטים, אפשר לפתח ואפשר ללמוד. בהוריקה לוקחים חלק עו"ד, כלי אוכל, מיזוג, ציוד בישול, קופה, תוכנת רכש, קבלן, הלוואה בערבות מדינה ועוד 150 ספקים, נותני שירות ובעלי מקצוע ביניהם: מיסטרל, פורוורד, קיטשן ליין, ארמה את בנט, אקלים ליין, שרוני, אלפיין סיסטם, ביקום, G1, KO, יהודה ייבוא ייצוא, עו"ד עמית גרוס, רול, ארד, סיסתמה, המטבחון, YCD ועוד 150 ספקים, נותני שירות ובעלי מקצוע מהמובילים בענף
בעתיד צפוי: קורס הקמה וניהול של עסקי מזון יפתח בקרוב; קרן השקעות לליווי ופיתוח לעסקים עם פוטנציאל גידול משמעותי.
מייסדי ובעלי המיזם הינם גיורא אשכנזי (מסעדת NG, מסעדת ומוסד בשר מהטובות בארץ כבר 16 שנה פורוורד יעול ופיתוח עסקים) וארז אלון (מיסטרל- החנות הגדולה בארץ לכלי מטבח למסעדות ובתי מלון).
לאתר החברה: https://www.horeca.co.il/