מותג מזון הבריאות GREENY השיק שמן אגוזי מלך בכבישה קרה, עשיר בערכים תזונתיים
לשמן, המופק בכבישה קרה, בעל טעם וארומה עשירים. השמן, מתוצרת חברת "אלפא ג'י אייץ'" האוסטרית, מופק מאגוזי מלך מובחרים בתהליך של כבישה קרה, השומרת על ערכיו הבריאותיים של השמן.
הנטורופתית יערה כהן איכילוב מציינת, שלשמן אגוזי מלך איכויות בריאותיות רבות: "השמן עשיר באומגה 3 – חומצות שומן חיוניות התורמות להורדת רמות הכולסטרול הרע בדם (LDL). הוא מסייע בשיפור פעילות הלב וכלי הדם, לתפקוד תקין של תאי המוח ושיפור הזיכרון, ולחיזוק המערכת החיסונית. השמן גם עשיר בוויטמין E – נוגד חמצון רב עוצמה ובמינרלים חשובים בהם אבץ, מגנזיום ואשלגן".
לשמן טעם עשיר. הוא מתאים לתיבול ולהוספה לסלטים וירקות טריים, על מאפים ותבשילים מוכנים ועוד. מאחר וטעמו מרוכז, מספיק לשים ממנו כמה טיפות לשדרוג כל מאכל או סלט. מומלץ לאחסן במקרר או במקום חשוך וקריר, מתחת ל-20 מעלות.
כשרות: בד"צ בית יוסף.
המחיר: 55 ש"ח לבקבוק של 250 מ"ל. מבצע השקה עד סוף אוקטובר: 1+1 חינם.
להשיג ברשת לגעת באוכל ובחנויות טבע מובחרות.
נתחי דג סלמון טריים עם שום ושמן אגוזי מלך (2 מנות)
החומרים
2 נתחי פילה סלמון טרי, עם העור
2-3 כפות שמן אגוזי מלך בכבישה קרה
2-3 שיני שום, חצויות
מלח גס
פלפל שחור גרוס
1-2 כפיות שמן זית עדין (0.5% חומציות)
אופן ההכנה
- לעסות את נתחי הסלמון בשמן אגוזי מלך ולהניח בצד ל-10 דקות.
- לחמם במחבת נון-סטיק את שמן הזית.
- להוסיף את השום, מלח ופלפל (לפי הטעם) ולערבב.
- להוסיף את הדג – צד העור על המחבת, ולחמם כמה דקות.
- להפוך לצד השני. הדג אמור להתרומם בקלות מהמחבת. אם קצת נדבק, לחכות עוד כמה שניות, וזהו.
- הצעת הגשה: להגיש עם אגוזי מלך קלויים או מוקפצים במחבת.
לפרטים נוספים באתר המותג, לחצו כאן >>