יצרנית המזון מיה מציגה – סדרת תערובות "על האש" –תערובות תבלינים לסטייקים, עוף, דגים, קציצות ועוד.
יצרנית המזון הישראלית "מיה", מציגה לקראת יום העצמאות את סדרת "על האש", סדרת תערובות תבלינים המיועדת להשבחת טעמן של מנות בשר ודגים שונות.
תערובות התבלינים של חברת "מיה" מותאמות לכל סוגי הבשרים במטבח הישראלי. תערובות התבלינים מבוססות על תבלינים טהורים בלבד, ללא חומרים נוספים ונמכרות במחירים שווים לכל כיס, ללא פשרות על האיכות.
חברת "מיה" מייצרת את התבלינים בהתאם למתכונים משפחתיים של מייסדי החברה אשר הותאמו לטעם הישראלי, המאופיין בקשת הרחבה של סוגי מאכלים לפי עדות שונות ומאכלים מסורתיים. בחברה שוקדים על פיתוח וייצור תבלינים נוספים שיענו לצרכיו של הצרכן הישראלי ולמגוון תבשילים פופלאריים.
תערובות התבלינים של מיה מגיעות במארזים מיוחדים השומרים על טריות המוצר לאורך זמן. התערובות אינן מכילות צבעי מאכל וחומרים משמרים.
סדרת "על האש", כוללת בשלב זה 7 מוצרים: תבלין על האש; תבלין לקציצות, תבלין לסטייק, תבלין לקבב, גריל בשר, גריל דג, גריל עוף.
50 גר', מחיר מומלץ לצרכן 6.90-7.90 ₪ .
כשר פרווה – בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים.
כשרות בד"צ העדה החרדית ירושלים לימות השנה ומאושרים על ידי משרד הבריאות. כל המוצרים פרווה , נארזים בסביבה חופשית מגלוטן. ניתן להשיג בכל רשתות השיווק (למעט שופרסל) : רמי לוי, יינות ביתן, מגה, חצי חינם, אושר עד, יש, ויקטורי ועוד.
שוק התבלינים הארוזים בישראל מגלגל כ-150 מליון ₪ בשנה ומובל על ידי תבליני מיימון (24.9%), תבליני טעם וריח (18.2%) וחברת מיה (15.5%) שצמחה ב46% מול שנת 2016, כך על פי נתוני סטורנקסט. בחג הפסח ויום העצמאות מגדילה מיה את נתח השוק שלה מול המתחרים ל-18.4% בזכות הכשרויות הגבוהות שהיא מחזיקה. בכלל שוק התבלינים עולות המכירות בחודש אפריל בממוצע בכ-100% – לקראת חג הפסח, יום העצמאות ועונת הפיקניקים.