"מכללת השף" ללימודי קולינריה – הגדולה בישראל חוגגת 13 שנים להיווסדה. המכללה מובילה בישראל את תחום ההכשרה המקצועית, כאשר אלפי שפים מפורסמים ומצליחים בארץ ובעולם הם מבוגריה.
במסיבת עיתונאים מהנה במיוחד שהתקיימה השבוע (19.3.17) בסניף המכללה בראשון לציון, צוינו התכניות והטרנדים החדשים בתחום הקולינריה. זכינו להתרשם ולחוות באופן אישי חלק מיצירות השפים של המכללה – בנראות ובטעם והרחבנו את הידע בתחום הקולינארי בארוחת שף מרובת מנות. וזה המקום להודות לרות ברונשטיין על הארגון המושלם ועל הצילומים הנהדרים של אביבה אבן זוהר.
"מכללת השף", הגדולה והמובילה בישראל למקצועות הקולינריה, פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם להצצה וטעימה מחדוות היצירה של עולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. למכללה חמישה סניפים מרכזיים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים, ראשון לציון ובאר שבע.
תכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות, תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטוריות, כאשר הלימודים מתקיימים במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לסטודנטים יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.
הקורסים משלבים לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז') במיטב המוסדות הקולינריים בשוק הישראלי.
במכללה לימודים מקצועיים כמו: לימודי טבחות, לימודי בישול מסעדן, לימודי קונדיטור ולימודי מאסטר, לצד קורסים לחובבים כמו: אפיית לחם, הכנת שוקולד, עיצוב עוגות, אפיה ועוד, לצד התמחויות וסדנאות לשפים.
המכללה נמצאת בקשר ישיר עם מסעדות מובילות בתחום הקולינריה, ומספקת באופן שוטף כוח אדם מבוגרי הקורסים לעבודה במסעדות רבות כגון: קופי בר, בנדיק, ברסרי, רפי כהן ועוד, במסעדות של רשתות בתי המלון הגדולות בארץ, בשירותי קייטרינג ועוד.
סגל המרצים במכללה מונה מורים פדגוגים מובילים בתחומם, בעלי ניסיון במיטב המוסדות הקולינריים בארץ, המנהלים עסקי מזון ומסעדות שף, בוגרי הפרנץ' הקולינרי בניו יורק וה-cia, לצד יועצים וכלכלנים המעניקים ייעוץ עסקי לעסקי מזון וקולינריה.
בסיום הקורסים, זכאים הסטודנטים לתעודת גמר מקצועית מטעם המכללה. המכללה מעניקה תעודת גמר בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל .
"מכללת השף" היא המכללה היחידה בארץ שלימודיה מוכרים באיגוד השפים העולמי. המכללה נחשבת כגדולה ביותר במזרח התיכון.
לבוגרי המכללה ניתנת תעודה המוכרת לצורכי עבודה בארץ, ארצות הברית ואירופה וברוב מוסדות הקולינריה בעולם.
אלפים מבוגרי המכללה נקלטו בהצלחה במסעדות, חברות קייטרינג, בתי הארחה ובתי מלון בכל רחבי הארץ והעולם, ורבים מהבוגרים הגשימו חלום ופתחו עסקים עצמאיים לתפארת.
"מכללת השף" נמצאת בקשר הדוק עם מסעדות יוקרתיות וקונדיטוריות מובילות כך שהסטודנטים שחפצים בכך יופנו במהלך לימודיהם להתמחות בעסקים הקולינריים השונים ברחבי הארץ. בנוסף, מגיעות למכללה בקשות רבות לעובדים, והמכללה מסייעת ומכוונת את הבוגרים לעבודה. במהלך השנים נקלטו אלפי עובדים בתעשייה והם מרוויחים שכר נאה.
במכללה שמים דגש גם על לימוד יזמות עסקית שתאפשר לסטודנטים ומי שרוצה בכך לפתוח עסק פרטי ועצמאי, לקבל את כל ההכוונה העסקית הנדרשת מעבר לכישרון ולהצלחה הקולינרית.
המכללה בניהולו ובבעלותו של איש העסקים ואספן האמנות ניר בריח, תושב הדרום.
לניר בריח תואר ראשון במדעי המחשב ותואר שני בתעשייה וניהול. ניר הוא דמות מעניינת והוא ועוסק בתחומים שהם גם תחביביו ואהבתו, קולינריה ואמנות.
לפרטים והתרשמות:
מכללת השף: http://www.hashef.co.il/
יוטיוב: https://www.youtube.com/user/hashefy
להרשמה: 1-700-700-690