מלח הארץ משיקה – 'מלח+'.
"מלח הארץ" משיקה קטגוריה חדשה בתחום המלחים עם 'מלח+', סדרת מלחיות חדשה המכילה לראשונה תערובת מלח ים ומגוון תבלינים לשימוש יומיומי ולשדרוג כל מנה ותבשיל.
השקת 'מלח+' נולדה מתוך הכרות מעמיקה עם הצרכנים בארץ, אשר מחפשים פתרונות נוחים וקלים לשדרוג מנות יומיומיות המככבות בכל מטבח בישראל.
הסדרה החדשה מציעה שלוש תערובות מלח ים ותבלינים- 'מלח+ שום', 'מלח+ בצל' ו'מלח+ פפריקה', המלחים הינם ללא מונוסדיום גלוטומט, ללא חומר משמר וללא תוספת סוכר.
השימוש במלחיות 'מלח+' מעניק למנה תיבול עדין בטעמים האהובים של בצל, שום ופפריקה בצורה טבעית ובכך מקפיץ את התיבול בכל מנה, גם בפשוטות ביותר. התערובות נפלאות לתיבול מרקים, פסטות, סלטים ותבשילים ומצוינות לתיבול פתיתים.
מלחיות 'מלח+' של 'מלח הארץ' מכילות 175 גרם.
בהשגחת הבד״ץ.
כשר פרווה..
להשיג בכל רשתות השיווק.
מתכון פשוט להכנת לחם שום / מאת אורלי פלאי ברנשטיין ל"מלח הארץ"
לוקחים לחם מאתמול ומפיחים בו חיים חדשים. מברישים בשמן זית מתובל ב'מלח+ שום' ואורגנו טרי ושולחים לתנור להזהבה. מגישים עם סלסה של עגבניות טריות. אם זה מתאים לארוחה, מוסיפים לשמן המתובל גם פרמזן מגוררת.
חומרים ל-4 מנות:
2 ג׳בטות או באגט
רבע כוס שמן זית
חצי כפית ,מלח+שום'
1 כף אורגנו טרי קצוץ (או כפית יבש)
3 כפות פרמזן איטלקית מגוררת (לא חובה)
הוראות הכנה:
- מערבבים את השמן עם 'מלח+שום', אורגנו, ואפשר גם פרמזן.
- חוצים את הג׳בטות, מורחים כל חצי ברבע מכמות התערובת, מניחים בתבנית ואופים 10 דקות עד שמזהיב יפה.
- מוציאים, חותכים לאצבעות ומגישים מיד עם סלסה של עגבניות.