מרק ערמונים מפנק וחגיגי.
באדיבות חלי ממן, קבוצות תמיכה לאורח חיים בריא.
מרכיבים:
- 1/2 כוס יין לבן
- בצל בגודל בינוני, קצוץ
- 1 קישוא בגודל גדול חתוך לקוביות גדולות (ניתן להמיר ב- 300 גרם דלעת(
- תפוח אדמה בגודל בינוני, מקולף וחתוך לקוביות גדולות
- שקית ערמונים בוואקום
- כף שטוחה חמאה
- שן שום קצוצה
- מלח, פלפל לבן או שחור
אופן הכנה:
מטגנים את הבצל והשום בחמאה עד להזהבה קלה. מוסיפים את שאר החומרים (פרט לשמנת אלפרו) ו- 3 כוסות מים. מבשלים כ- 20 דקות עד שתפוחי האדמה מתרככים.
טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט, מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב. מתבלים, טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם. אפשר לקשט עם עירית קצוצה.