"מתוקה" חוגגת 20 שנה
עברה למפעל גדול וחדשני וקיבלה כשרות מהודרת של הרבנות חולון
"מתוקה" החלה את דרכה בשנת 1998 כבית קפה שכונתי בנווה צדק בתל אביב. מאז עברה כברת דרך וכיום הרשת מונה שלוש חנויות קונדיטוריה תל אביביות ואת "מתוקה ROOMSERVICE" – שירות קייטרינג ארצי ואינטרנטי למגשי כיבוד, אירוח ומתנות מהקונדיטוריה.
לרגל האירועים המשמחים, הוזמנו למסיבת עיתונאים מהנה וטעימה במיוחד במפעל החדש.
סיירנו בין מחלקות הייצור השונות, זכינו לאירוח עשיר כיד המלך ואף פונקנו במארז המכיל מכל טוב תוצרת "מתוקה" המשובחת.
מירי ארזי – בעלת רשת "מתוקה", בת 46, נשואה באושר לשוקי, מנכ"ל הרשת, ויחד עם גידול שני בנים נפלאים הם מגדלים מזה 20 שנה את המותג.
מירי בעלת רקע באומנות פלסטית וקדרות, יוצרת שפה משלה גם בתחום הקונדיטוריה, עם טעמים מדויקים הנשמרים לאורך השנים, ונראות מוקפדת המאופיינת בקו רך ונשי, המעניק תחושה של אריזת מתנה בקניית כל מוצר.
"מתוקה" חרטה על דיגלה את נושא החדשנות והיא פורצת הדרך בישראל בתחום מגשי האירוח.
תחת המותג "מתוקה ROOMSERVICE" היא מובילה את תחום הקייטרינג החלבי ומגשי האירוח, הודות לשיטת ההגשה המיוחדת, יחד עם תפריט מגוון, טרי ואיכותי, המוכן על מגשי אירוח מזמינים ונוחים להגשה, שהופכים בן רגע כל אירוע לחגיגה של טעמים נפלאים ורגעים מרגשים.
במלאת 20 שנים ל"מתוקה" ועם הגידול בפעילות והביקוש ההולך וגובר למוצרי החברה, החליטו בני הזוג ארזי לעבור למפעל גדול וחדשני, לא רחוק מהמפעל הראשון באזור התעשייה בחולון.
המפעל החדש מתפרס על פני 1,500 מ"ר ומחולק לשני אזורים מרכזיים – אזור הקונדיטוריה בו עמלים קונדיטורים מקצועיים על עשרות סוגי המאפים, העוגות, העוגיות והקינוחים המיוחדים העשויים כולם בעבודת יד מחומרי גלם איכותיים.
בחלקו השני של המפעל נמצא המטבח, בו ממקומות עמדות הכנה, בישול ואריזה של מגשי האירוח הרבים, החל במגשי ירקות ופירות טריים, כריכים מכל הסוגים, קישים בצורות ומילויים שונים, רולים, סלטים ועוד.
עם המעבר למפעל החדש קיבל המותג כשרות מהדרין של הרבנות חולון.
תעודה זו מאפשרת לתת מענה הולם ללקוחות הרבים מהמגזר הדתי והחרדי שביקשו ליהנות אף הם מהמוצרים האיכותיים של "מתוקה".
לאחרונה נוסף למשפחת "מתוקה" שירות חדש – מחלקת אירועים הכוללת הפקה, עיצוב לפי קונספט לבחירת הלקוח, אנשי צוות, ציוד, ריהוט, בר קפה, שייקים, אלכוהול.
הלקוח מקבל טיפול אישי משלב הפגישה הראשונה, בניית הקונספט, בחירת הכיבוד העיצוב ועד לאחרון האורחים.
את האירועים ניתן לקיים כמעט בכל מקום: בבית, בגינה, בגן אירועים, בבית כנסת או בפארק, החל מ-50 אורחים ועד ל-2,000 אורחים.
המחירים נעים בין 200-400 ש"ח לאדם.
בר מאפי בוקר
- בריושים: מאפים משובחים מבצק שמרים-חמאה צרפתית בטעמים: פלפלים קלויים ומוצרלה, חצילים ובולגרית
- בורקס בוטיק בשלושה מילויים: פירה תפוח אדמה ובצל מטוגן, גבינת מוצרלה וריקוטה, רוטב פיצה זיתים ומוצרלה.
- מאפים מבצק פריך דקיק ומשובח במילויים מושקעים, כמו שרק אצלנו עושים: בטטה צלויה בתיבול רוזמרין עדין וגבינת ריקוטה, חציל בגריל עם ריקוטה, גבינות קלות וזיתים, גבינות ושומשום.
- מבחר קישים: בצל ופטריות, מוצרלה עגבניות ובזיליקום, אנטיפסטי ובשמל, כתומים.
- מאפי פילו: פילו תרד, פילו גבינות וזיתים.
- מקלוני שמנת – מאפה שמנת וגבינה מלוחה.
הסלטייה
בסיס החבילה – סלט בהרכבה עצמית – מגוון חסות ועלים ירוקים, נבטים, פלפלים, פירות עונתיים, בצל סגול, גבינה קשה מגוררת. מוגש עם רטבים בצד: קיסר, ים תיכוני, בלסמי – ניתן להחליף בסלט מהמבחר.
- אנטיפסטי ירקות בתנור (משתנה עונתית).
- סלט בורגול: עם פלפלים צבעוניים, הרבה עשבי תיבול קצוצים, חמוציות, אגוזי פקאן ונבטים בתיבול רוטב שמן זית לימוני.
- סלט קינואה ועדשים: עדשי פנינה וקינואה עם סלרי אמריקאי פטרוזיליה וגזר קצוצים בתיבול שמן זית ולימון.
- סלט ירוק-ירוק: נענע חופן פטרוזיליה כוסברה ועוד ירוקים קצוצים כמו שרק יד מקצועית יכולה לעשות. הכנסנו חמוציות וגרנולה ותיבלנו בשמן זית ולימון טרי.
- סלט "סעידה": לקחנו סלט ישראלי עם עגבניות, מלפפונים, בצל. הוספנו צנונית ונענע, תיבלנו בשמן זית ולימון ו…שינינו לו את השם.
- קפרזה: כדורי מוצרלה איכותית, מגוון עגבניות, בזיליקום, שמן זית – וכל מילה מיותרת.
הדלי
כריכי בייגלס, קרואסונים, לחמניות דגנים ופרנות ביס בהכנה פרונטלית במילויים קלאסיים.
- סלט טונה.
- סלט ביצים.
- גבינת עיזים.
- גבינת שמנת.
- סלמון מעושן.
- מבחר ממרחים בעמדה: פסטו, עגבניות מיובשות, זיתים, עריסה מרוקאית.
- מבחר ירקות חתוכים וזיתים מתובלים.
בר מתוקים
- "ערימת ילדים" של פחזניות ביס בטעם וניל בציפוי רוטב שוקולד עשיר.
- מגדל קוביות בראוניז מפנק.
- פבלובה בהרכבה – מיני פבלובה אישית עם קרם לימון, קרם פירות יער, סלט פירות אישי ומבחר רטבים.
- טארטלטים צבעוניים.
- מבחר פירות העונה חתוכים ומפולטים.
- גביעי יוגורט עם פירות גרנולה, דבש וסילאן.