צבר מרחיבה את סדרת סלטי הפרימיום
משיקה סדרה חדשה במהדורה מיוחדת: "סלט של אמא". מתכוני סלטים מקוריים ואותנטיים שבושלו על ידי אימהות של שפים מובילים.
- אבי לוי – שף "המוציא" והפרזנטור של סלטי צבר.
- יוסי שיטרית – שף מסעדת "דוד ויוסף".
- טום אביב – שף מסעדת "קוק במבינו".
יחד עם האימהות שלהם: מרים לוי, ענת שיטרית ומיכל אביב.
סלטי צבר משיקה את "סלט של אימא" – השפים הגדולים שואבים את ההשראה מהמטבח של אימא ומהסלטים שהיא מכינה באהבה.
צבר מצדיעה לאימהות שסללו את הדרך למטבח אותנטי בנגיעות מודרניות וחושפת מתכונים שגידלו את השפים שמככבים היום במטבחים הבולטים בארץ.
לצורך ההשקה גייסו בצבר את השפים: יוסי שיטרית, טום אביב והשף פרזנטור אבי לוי, אשר חברו לאימהות שלהם ויחד בחרו את הסלט הכי אותנטי, טעים וביתי.
סדרת "סלט של אמא" כוללת 4 סלטים טעימים, המחברים בין העולם המסורתי של אימא לבין העולם המודרני:
- סלט כרובית לניגוב וסלט מטבוחציל של השף אבי לוי ואמו מרים.
- סלט סביח של השף יוסי שיטרית ואמו ענת.
- סלט קישואים של השף טום אביב ואמו מיכל.
סדרת "סלט של אימא" נוצרה על ידי אימהות שתמיד עשו באהבה.
משקל: 240 גרם ליחידה.
כשרות: בד"צ העדה החרדית (למעט כרובית לניגוב), רבנות קריית גת.