ספר בישול חדש
"מתוק ובריא" מאת אביגיל מייזליק – עוגות וקינוחים מפתיעים ממרכיבים טבעיים.
בספר הבישול "מתוק ובריא" מאת השפית ועיתונאית המזון אביגיל מייזליק, בהוצאת "דני ספרים" מחברת השפית המוכשרת את החוויה המענגת של עולם המתוקים עם מוצרי הבריאות העדכניים ביותר. ללא מוצרי חלב, ללא סוכר לבן או חום, מקמחים מלאים בלבד – המוצרים הבריאים ביותר הופכים לחגיגה!
בהתלהבות ובכישרון רב יוצרת אביגיל מייזליק מתכונים מופלאים של עוגות, עוגיות, ממתקים, גלידות ומנות אחרונות, שהם הכי מפנקים וטעימים שיש, מבלי לפגוע בעקרונות התזונה הנכונה. זוהי ההזדמנות שלכם להכין גלידת מגנום שוקולד, עוגת שכבות פיסטוק, מוס נוגט בציפוי גנאש ועוגיות שוקולד צ'יפס, ולהפוך את עולם הבישול הבריא לחוויה קולינרית עשירה, מלאת ניחוחות וצבעים.
כמו בספריה הקודמים של אביגיל מייזליק, גם "מתוק ובריא" מביא מתכונים פשוטים, זמינים ומהירים, עם תהליכים ברורים וקלי הכנה, מתכונים שיעשירו את חוויית האכילה הבריאה ויהפכו להיות במהרה לחלק ממתכוני הבית שלכם.
בין המתכונים
עוגות – עוגת שקדים ושזיפים, עוגת קרם קאשיו ומנגו, פאי קרם שקדים ואפרסקים; עוגות אישיות – מאפינס בננות-שוקולד, לבבות פאי תפוחים, שבלולי קינמון, קרמל-פקאן; עוגיות – עוגיות בציפוי פיסטוק, עוגיות פאדג' שוקולד שקדים, עוגיות קוקוס פריחות; גלידות – גלידת שוקולד על מקל, גלידת פירות על מקל, טילון גלידת שקדים, כדורי סורבה נקטרינות – שזיפים – לימון, גלידת קפה מקרם קוקוס; ממתקים – חטיף קוקוס ושוקולד, כדורי שוקולד לוז בסגנון 'פררו רושה', חטיף אגוזים, חטיף שוקולד-שקדים ללא שוקולד; מנות אחרונות – עודת שוקולד חמה עם גנאש שוקולד, קרם ברולה קוקוס, תמרים ממולאים עם טופי תמרים וקצפת, חגיגת ופל בלגי, מוס שוקולד על קראנץ' פצפוצים עם פטל אדום.
השפית ועיתונאית המזון אביגיל מייזליק פרסמה ספרי בישול רבים, כולם רבי-מכר שנמכרו בעשרות אלפי עותקים, זהו ספרה ה-20.
אביגייל מייזליק מספרת: "ההתייחסות לאכילה בריאה משתנה מאוד מאדם לאדם. יש שמרגישים צורך ללכת לקיצוניות, אחרים מעדיפים להדחיק ולהתעלם. אני מרגישה שדרך האמצע היא הדרך המתאימה לי ביותר. מצד אחד אני בהחלט משתדלת לאכול בריא, להכניס לבית שלי כמה שיותר מאכלים שיעשו לי רק טוב; ומצד שני אני לא פנאטית, וחוקים נוקשים מדי לא ממש מתחברים אלי. אך כיוון שהאכילה הבריאה קרובה מאוד לליבי, ואין ספק שאחד האתגרים הגדולים שלה הוא תחום המתוקים, החלטתי לנסות למצוא את החיבור המרגש בין האוכל שכולם מחכים לו- המנה האחרונה – לבין מוצרי הבריאות העדכניים ביותר".
"מתוק ובריא – עוגות וקינוחים מפתיעים ממרכיבים טבעיים" מאת אביגיל מייזליק.
צילום וסטיילינג: שושי סירקיס.
הוצאת "דני ספרים".
128 עמודים.
כריכה קשיחה.
כשר.
המחיר לצרכן: 128 ש"ח.
להשיג בכל חנויות הספרים ובחנות המקוונת של ההוצאה, בלחיצה כאן >>