"פרנקל'ס" השיקה סדרות חדשות של עוגיות וחטיפים ללא גלוטן.
אף אחד לא יאמין שאין גלוטן בעוגיות השוקולד.
חברת "פרנקל'ס" הוותיקה (משנת 1990), המתמחה בעוגיות ומאפים ללא גלוטן, השיקה סדרות חדשות של עוגיות וחטיפי שוקולד בטעמים מעולים, לקטנים ולגדולים. כך כל המשפחה – נמנעים מגלוטן ואוכלי גלוטן – יכולים ליהנות ביחד בדיוק מאותם מתוקים טעימים, מבלי לחוש בהבדל בטעם בין העוגיות של פרנקל'ס, לעוגיות רגילות.
העוגיות מיוצרות תחת תנאי ייצור קפדניים, במפעל נקי מקמחים ומגלוטן. הן מיוצרות על פי מתכונים ייחודיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, שומן טראנס או צבעי מאכל.
הסדרות כוללות:
סדרת "בונוס אקסטרה": עוגיות רכות ונימוחות בטעמי קוקוס ואגוזים, בציפוי שוקולד עשיר. בסדרה: "אקסטרה קוקוס בציפוי שוקולד", ו"אקסטרה אגוזים בציפוי שוקולד". משקל אריזה: 120 גרם. מחיר: 12.90 – 14.90 ש"ח.
סדרת "בונוס": עוגיות פריכות מצופות שוקולד. בסדרה: "בונוס פלוס – עוגיות מצופות שוקולד", ו"בונוס – עוגיות חצי מצופות שוקולד". משקל אריזה: 300 גרם (מכילה שתי אריזות, לנוחות השימוש ולשמירה על הטריות). מחיר: 21.90 – 24.90 ש"ח.
סדרת "בומביס": חטיף מפנק של כדורים פריכים מצופים שוקולד. מוצע באריזותTO GO במשקל 60 גרם – לנשנוש כיפי בבית, בעבודה, בבית ספר ובטיול. בסדרה: "בומביס – כדורים בציפוי שוקולד חלב ושוקולד לבן", ו"בומביס – כדורים בציפוי שוקולד חלב". מחיר: 6.90 – 7.90 ש"ח.
כשרות: פרווה בהשגחת בד"ץ העדה החרדית ירושלים.
להשיג בחנויות ובאתרים המתמחים במוצרים ללא גלוטן, ובאתר החברה: https://frenkls.co.il/