ארקוסטיל ומיקי שמו מציגים לקראת שבועות סט אביזרים להכנת פיצה קריספית
רשת ארקוסטיל קיטצ'ן, משווקת המותג Arcosteel בישראל, מציעה לקראת חג השבועות, סט להכנה ולחיתוך פיצה קריספית מסדרת כלי האפייה "ארקוסטיל מיקי שמו" בשיתוף השף קונדיטור מיקי שמו. הסט כולל 3 חלקים: מערוך לרידוד, מחורר בצק וגלגלת לחיתוך הבצק.
מערוך
עשוי מעץ אלון גושני, חזק ומלוטש, בגודל ובמשקל הנחוצים לרידוד בצק לפיצה בקלות.
מחורר בצק
זהו 'המרכיב הסודי' להשגת פיצה פריכה וקריספית. השקעים הנוצרים בבצק על ידי המחורר מסייעים לאוויר ולחום לחדור אליו ומעניקים לו את הפריכות הרצויה.
גלגלת חיתוך
עשויה נירוסטה ובעלת להב חד במיוחד, לחיתוך מהיר ונוח. הגלגלת מצופה בשכבת "נון סטיק" מונעת הידבקות, לנוחות מקסימלית ולניקוי פשוט וקל. מחורר הפיצה והגלגלת הינם בעלי ידית ארגונומית המקלה על האחיזה והחיתוך.
המותג ARCOSTEEL והשף קונדיטור מיקי שמו מציעים סדרת מוצרים איכותיים לאפייה ולהכנת מנות אחרונות, אותם פיתחו במשותף, וזאת כדי לתת מענה לצרכיו של האופה הישראלי הביתי. הסדרה, הכוללת עשרות כלים ואביזרי אפייה תחת השם "ארקוסטיל מיקי שמו", מציעה מלבד סט ההכנה לפיצה, מגוון רחב של אביזרים ותבניות אפיה בגדלים שונים לרגל החג.
לכל אחד ממוצרי האפייה בסדרה מצורף מתכון של השף קונדיטור מיקי שמו המתאים במיוחד עבורו, כך שהאופים הביתיים יוכלו ליהנות מהכנת מאפה איכותי המתאים לפריט שרכשו. בנוסף, במידה וצרכן יהיה מעוניין מראש לאפות מאפה ספציפי, המתכון המצורף יקל עליו לבחור את המוצר המתאים.
שטיפה ידנית בלבד.
מחיר הסט: 79 ש"ח במקום 149 ש"ח, במסגרת מבצעי חג שבועות – בתוקף עד ה-13.6.2018.
להשיג ברשת חנויות Arcosteel Kitchen (ארקוסטיל קיטצ'ן) ברחבי הארץ.
מתכון להכנת בסיס בצק לפיצה
באדיבות ארקוסטיל והשף קודניטור מיקי שמו
מתאים ל-4 פיצות בקוטר 25 ס"מ כל אחת. אם אין כוונה להשתמש בכולן, ניתן להקפיא.
החומרים
3 כפיות שמרים יבשים
3 כפיות סוכר לבן
3 כפיות מלח שולחני
1 כף שמן זית
250 מ"ל (כוס אחת) מים פושרים
425 גרם קמח לבן
אופן ההכנה:
- מערבבים את השמרים, הסוכר, המלח, שמן הזית והמים בקערה עמוקה עד שהשמרים נמסים.
- מוסיפים את הקמח ומערבבים עד ליצירת גוש הבצק.
- מוציאים את הבצק למשטח עבודה מקומח ולשים 5-10 דקות או עד לקבלת כדור בצק אחיד.
- משמנים קלות קערה, מניחים את הבצק בתוכה ומכסים עם ניילון נצמד.
- מניחים את העקרה מכוסה במקום חמים, למשך 30 דקות או עד שכדור הבצק מכפיל את נפחו.
- מוציאים את הבצק התפוח מהקערה ומניחים על משטח עבודה מקומח.
- תופחים על הבצק בחוזקה כדי לשחרר ממנו כיסי אוויר.
- מחלקים את הכדור ל-4 חלקים שווים ומניחים בצד עד לשימוש.
- במידה ואין כוונה להכין את כל 4 הפיצות, מכסים את כדורי הבצק בהם לא משתמשים בשתי שכבות של ניילון נצמד ומאחסנים במקפיא (ניתן לאחסן עד 8 שבועות).
- באמצעות מערוך מרדדים את כדור הבצק לצורה של פיצה עגולה בקוטר של כ-25 ס"מ.
- להשגת פריכיות וקריספיות, מומלץ לחורר את הבצק בעזרת מחורר לבצק פיצה.
- משמנים קלות תבנית לאפיית פיצה או מניחים על התבנית נייר אפייה ועליה את הבצק המרודד.
בתיאבון וחג שבועות שמח!