רשת גרג משיקה סדרת סופגניות במילויים ייחודיים לחג החנוכה: סופגנייה במילוי ריבה, ריבת חלב ולוטוס.
חנוכה בפתח והסופגנייה שכולנו ממתינים לה בקוצר רוח במהלך כל השנה, עסיסית, טעימה ובמילוים מפתיעים שמעניקים חוויה קולינארית מענגת כבר מגיעה במלוא הדרה.
ברשת קפה גרג בחרו להשיק לחג החנוכה סופגניות ייחודית במילוים של ריבת תות, ריבת חלב וסופגנייה במילוי קרם לוטוס.
מחיר הסופגניות: 6 ש"ח במילוי ריבה ו-8 ש"ח במילויים מיוחדים.
מתכון להכנת סופגנייה קלאסית עם ריבה
באדיבות רשת גרג
החומרים
1 ק"ג קמח
50 גרם שמרים טריים
200 גרם סוכר
200 גרם חלב
30 גרם ברנדי
6 ביצים
מקל קינמון
10 גרם מלח (כפית)
150 גרם חמאה רכה
שמן לטיגון
ריבה למילוי
אבקת סוכר לפיזור מעל
אופן ההכנה
- משתמשים בוו לישה.
- שופכים קמח לקערת המיקסר.
- מוסיפים שמרים ומערבבים היטב.
- מוסיפים חלב, סוכר וביצים.
- מערבלים הכל במהירות נמוכה עד לקבלת בצק אחיד.
- מוסיפים מלח ומערבלים במהירות גבוה עד לקבלת בצק אחיד וחלק.
- מוסיפים חמאה ומערבלים עד שהחמאה נטמעת היטב בבצק.
- מתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- לאחר שהכפיל את נפחו, מחלקים את הבצק ל-30 כדורים.
- משמנים את הכדורים למניעת התייבשות.
- מניחים להתפחה על מגש משומן עד שמכפילים שוב את נפחם.
- לטגן בשמן עמוק עד שיזהיב מעט.
- כשמצטנן, יש להכניס באמצע הסופגנייה את מילוי הריבה הרצויה.
בתאבון וחג שמח.