פרנג'ליקו מגיעה למרכז.
בשורה לאוהבי הסושי: לאחר 17 שנות פעילות בצפון הארץ, רשת המסעדות האסייתיות פרנג'ליקו FRANGELICO כובשת גם את מרכז הארץ. אז הגענו לטעום את המנות הכשרות והמצוינות במסיבת עיתונאים שמחה בסניף החדש בפתח תקווה.
אחרי שנים של פעילות בצפון הארץ, רשת המסעדות האסייתיות פרנג'ליקו עושה את צעדיה הראשונים במרכז ומשיקה 3 סניפים חדשים בעלי היקף פעילות של למעלה מ-10 מיליון ש"ח בשנה, ובכך מגיעה לסניף ה-15 במספר.
לאחר תקופה מורכבת בענף המסעדנות וניתוח מעמיק של השוק החליטו בהנהלת הרשת על התרחבות ופתיחת סניפים חדשים בפריסה ארצית באזור מרכז תל אביב, רמת אביב ופתח תקווה. את הרשת מנהל שגיא כהן עדות, ומוחזקת בבעלות אנשי העסקים אסף גרינברג ומושיקו טיילר, אשר בבעלותם כיום רשתות נוספות: הסושיה, סושה ורשת הפיצריות האמריקאית פאפא ג'ונס.
את המטבחים של הרשת מוביל השף יובל חרותי, תוך הקפדה על דיוק המנות היוצאות ממטבחי הרשת, עם מנות שף ייחודיות ודגש על תפריט סושי מגוון לצד תפריט אלכוהול עשיר. חומרי הגלם בהם עושה יובל שימוש בכלל הסניפים אינם מאפיינים רשתות מזון מהיר, דבר אשר מעניק למנות טריות וטעמים השמורים למסעדות שף אסייתיות איכותיות.
ברשת מקפידים כל העת על התחדשות וריענון התפריט והתאמתו לחיך הישראלית. לצד זאת השף מעדכן מפעם לפעם במנות ספיישל מתחלפות אשר מוגשות בכל הסניפים.
שף הרשת, יובל חרותי: "לאחר שנים רבות של עבודה בצפון הארץ והסעדת קהלים רבים, אני שמח שאנו מתרחבים ובכך לאפשר לתושבי המרכז ליהנות ולהיחשף לטעמים ולמרקמים שיש לנו להציע ברשת".
רשת המסעדות האסייתיות פרנג'ליקו הינה רשת שף וסושי בר בפריסה ארצית, המשלבת בתוכה חוויה קולינרית עם דגש על חוויית בילוי מקיפה. פרנג'ליקו החלה את דרכה בשנת 2000 עם סניף ראשון בעיר חיפה שם פרצה לתודעת חובבי האוכל האסייתי.