"תומר" מציעה לחג פורים ממרחים מעולים למילוי אוזני המן במגוון טעמים: חמאת בוטנים וקונפיטורות משובחות, ומציעה מתכון להכנת אוזני המן טעימים.
חברת "תומר", המתמחה בייבוא ושיווק מוצרי מזון, מציעה לחג פורים ממרחים מעולים למילוי ולהכנת אוזני המן טעימים ומפנקים: ממרח חמאת בוטנים קלאסי או קראנצ'י עם שברי בוטנים וקונפיטורות משובחות 70% פרי במותג המוכר FRUPPA, המגיע במגוון טעמי הפירות.
כשרות
ממרח בוטנים: כשר פרווה בהשגחת בד"ץ בית יוסף. קונפיטורות: כשר למהדרין בהשגחת הרבנות ובד"ץ בית יוסף.
מחיר
חמאת בוטנים: כ-10.90 ש"ח (510 גרם).
קונפיטורה: כ-14.90 ש"ח (450 גרם).
להשיג בכל רשתות השיווק.
מתכון להכנת אוזני המן
חומרים להכנת הבצק
1 כוס קמח
3 כפות אבקת סוכר
70 גרם חמאה קרה (אפשר גם מרגרינה)
3 כפות שמנת חמוצה (לגרסת פרווה אפשר להחליף את השמנת בביצה)
מעט מים לפי הצורך
להכנת מלית חמאת בוטנים עם קונפיטורה
- מערבבים בקערה 2 כפות חמאת בוטנים ו-3 כפות קונפיטורה בכל טעם שאוהבים.
- ניתן לגוון, ובמקום קונפיטורה לשלב עם חמאת הבוטנים ממרח שוקולד.
אופן ההכנה
- בעזרת הידיים או במעבד מזון מעבדים את חומרי הבצק לבצק אחיד.
- על משטח מעט מקומח מהדקים את הבצק לכדור חלק.
- עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
- לאחר הקירור מרדדים לעובי של 0.5 ס"מ וחורצים עיגולים.
- בכל עיגול מניחים את המלית וסוגרים עם מעט מים את המאפה.
- מומלץ לקרר מעט שוב לפני האפייה.
- אופים בחום של 170 מעלות כ-10 דקות, או עד שהבצק מזהיב מעט.
- לאחר קירור המאפה, מפזרים אבקת סוכר לקישוט.