61% מהישראלים מעדיפים חריף. יד מרדכי נותנת מענה לדרישה ומשיקה דבש עם תמצית צ'ילי חריף.
'יד מרדכי', שחקנית מובילה בקטגוריית הדבש, מובילה את החדשנות בתחום עם השקה של דבש צ'ילי חריף, שילוב של טעם הדבש המוכר עם "טוויסט" פיקנטי של טעם פלפל הצ'ילי הנפוץ בשימושו במטבח הישראלי.
בשנים האחרונות התפתח הטרנד הקולינרי בישראל. הצרכן הישראלי מחפש גיוון במטבח, טעמים מעניינים, חידושים, התנסויות, ריגוש וייחודיות. כמו כן ידועה ישראל כמדינת "אוהבי החריף". מסקר שערכה שטראוס בשיתוף עם מכון שילוב (12/2014) בקרב 499 צרכנים עולה כי 61% מהישראלים מעדיפים מאכלים חריפים.
הדבש החריף מעולה למרינדות ובישול, אבל מי שמחפש שימוש ייחודי ומעניין עשוי לזלף אותו על פיצה או להוסיפו לכריך ולטוסט.
לדבש החריף מגוון רחב של הצעות הגשה ושימושים נוספים: לתיבול סלטים, לבישולים אסייתים (לרבות נודלס, מוקפצים וכמטבל לסושי), כתוספת למשקאות חמים (חליטות תה שונות) וקרים (קוקטיילים ושייקים מיוחדים). כמו כן, טעמו של הדבש החריף משתלב טוב עם מוצרי חלב והוא אידיאלי להכנת קינוחים נועזים.
'יד מרדכי' הינו מותג מוביל וותיק בקטגוריית הדבש ושחקן משמעותי בשוק שמן הזית, החומץ הבלסמי והקונפיטורות. בשנים האחרונות שוק הדבש הישראלי צומח משמעותית מכל הבחינות. המניע העיקרי לצמיחה טמון בעובדה שלדבש מגוון רחב של שימושים. לא רק לחגים וכתרופת סבתא בחורף, הדבש הפך למצרך חשוב ושכיח במטבח הישראלי בהכנת מרינדות, בישול וכתוספת למאכלים רבים.
נפח: 230 מ"ל.
כשרות: בעל"ז מחזיקי הדת.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות.