חברת 'עוף טוב' מתווה על אריזותיה המלצות לשימוש תקין במוצרי עוף, בהתאם לשיטת סימון אמריקאית. בהמשך למהלך הייחודי שלה בגידול עופות ללא אנטיביוטיקה, החברה יוזמת מהלך הסברתי לצרכן וממליצה על השימוש הנכון במוצרי עוף טרי, במטרה להבטיח את איכות המוצר ובריאות הציבור.
חברת 'עוף טוב', שהשיקה לפני כשנתיים מהלך חדשני בגידול עופות ללא אנטיביוטיקה וללא תוספת הורמונים, אשר מקורו בחשש להתפתחות חיידקים עמידים לאנטיביוטיקה וחשיפה של בני האדם אליהם כתוצאה משאריות אנטיביוטיקה שנותרות בבשר, ממשיכה לפעול ולהוביל את מדדי האיכות, הבטיחות והבריאות בענף העופות.
החברה מחדשת את כל אריזות מוצריה הטריים בהוספת תוויות המנחות את הצרכן באופן הטיפול הנכון והמומלץ במוצר וזאת מתוך אחריות ודאגה לבריאות הציבור.
ענבל טרופ-קירש, סמנכ"לית השיווק ב'עוף טוב' מציינת שהחברה חרטה על דגלה את נושא האחריות הניהולית מתוך דאגה אמתית לבריאות הצרכנים. "אנו פועלים רבות להבטיח את איכות המוצר ללא פשרות, אך חשוב שגם הצרכן ידע לטפל נכון במוצר, על מנת לשמור על איכותו. המגמה תופסת תאוצה בעולם ואנו מביאים אותה למחוזותינו".
ההמלצות לצרכן כוללות:
לשמור את העופות הטריים בקירור או במקפיא, בנפרד ממזונות אחרים ולהקפיד לאחר הפשרת המוצר שלא להקפיא אותו שוב.
המלצה נוספת היא לשטוף ידיים, משטחים וכלי מטבח שבאו במגע עם הבשר הגולמי לאחר הטיפול במוצר.
הוראות בטיחות מורחבות תמצאו באתר החברה: