המותג הקולינארי מאסטר שף משיק מוצרים בתחום האפייה הביתית
סדרת פרמיום של עזרי אפייה לבית, להכנה קלה של קינוחים באיכות פטיסרי – פודינג וניל, קרם ברולה וקקאו.
הסדרה החדשה כוללת 3 עזרי אפייה
פודינג וניל
היחיד שמכיל גרגירי וניל אמיתי עם גוון וטעם של קרם פטיסייר איכותי.
המחיר: 5.50 ש"ח.
קרם ברולה
להכנה קלה בבית ללא צורך בברנר עם סוכר מקורמל כבר בפנים, 5 דקות הכנה בלבד, ללא צורך באפייה.
המחיר: 14.90 ש"ח.
קקאו
איכותי באריזת פרמיום נוחה לשימוש עם סגירה חוזרת.
המחיר: 14.90 ש"ח.
כשרות: פרווה, בד"צ אגודת ישראל.
על פי נתוני מאסטר שף, גודל קטגוריות הפודינג בישראל עומדת על 52.6 מיליון ש"ח וגודל קטגוריות הקקאו עומד על 23 מיליון ש"ח. טרנד תוכניות הטלוויזיה והאפייה מעוררת אצל הצרכן הישראלי רצון להיות קונדיטור באיכות מוצרים ללא פשרה, מוצרים אלו באו לתת מענה לשלושת הקינוחים האהובים ביותר בישראל: עוגת שוקולד, עוגת גבינה וקרם ברולה, המוצרים מביאים חדשנות לקטגוריה ועונים על צרכים אמיתיים של הצרכנים.
ניתן להשיג בחנויות המובחרות וברשתות השיווק, כשרות: אגודת ישראל.
מתכון למנה אחרונה בסגנון איטלקי: טירמיסו עם גרגירי וניל
מתאים לכל ארוחה חגיגית ולאירוח. זהירות זה ממכר!
החומרים לתבנית מרובעת בגודל 20 ס"מ
לקרם וניל
1 חבילה פודינג וניל מאסטר שף עם גרגירי וניל
1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה 38%
1 קופסה גבינת מסקרפונה
1/2 כוס חלב
50 גרם (1/4 כוס) סוכר
3 כפות ליקר אגוזים או ברנדי
לבסיס
חבילת בישקוטים
2 ספלוני אספרסו חזק
1/2 כוס חלב
3 כפות ליקר קפה או ליקר אגוזים או ברנדי
להגשה
אבקת קקאו
אופן ההכנה
- מקציפים פודינג וניל, שמנת מתוקה, מסקרפונה, חלב, סוכר וליקר במיקסר עד לקבלת קרם חלק ואחיד.
- מערבבים אספרסו, חלב וליקר בקערה קטנה.
- טובלים את הבישקוטים בתערובת ומסדרים בשכבה צפופה בתחתית תבנית.
- מעל שכבת הבישקוטים יוצקים את הקרם ומחליקים את פני הקרם.
- מעבירים למקרר למשך הלילה.
- לפני ההגשה מפזרים אבקת קקאו בעזרת מסננת קטנה.