משנכנס אדר מרבין ברולדין…
רולדין משיקים זו השנה ה-29, קולקציית אוזני המן המתאפיינת בטעמים חדשים וביצירתיות האופיינית לרוח החג. אוזני ההמן נעשות בעבודת יד מחומרי גלם איכותיים, במענה לקהל הרחב עם מגוון טעמים משובחים. בין המילויים: שוקולד לבן ומרמלדת משמש, פטיסייר וניל ושוקולד, אוזן המן ללא קמח ואוהבי המלוח יוכלו ליהנות מאוזן המן ירושלמית במילוי מוצרלה ריקוטה וקראסט שומשום.
רשת רולדין מפתיעה כבכול פורים עם קולקציית אוזני המן פריכים מבצק חמאה שקדים המגיעים במילויים מגוונים ונעשים בעבודת יד, מחומרי גלם איכותיים.
כרשת הקשובה לקהל הלקוחות ומתוך הרצון לאפשר לכל לקוח למצוא את אוזן המן האהובה עליו, שקדו צוות הפיתוח והשפים על מגוון טעמים חדשניים, מגוונים ויצירתיים, החל מאוזן המן מלוחה בשילוב גבינת ריקוטה קראסט, שומשום וזעתר, ועד לאוזן המן ללא קמח. אוזני ההמן נאפים מדי יום בסניפים.
לדברי נועה בכר אהרוני, מנכ"ל רשת רולדין: "רשת רולדין רואה בכל חג הזדמנות לחדש ולפתח טעמים חדשניים. במסורת החגים היהודית, כל חג מתאפיין באוכל מיוחד לו. האוכל ומנהגי החג יוצרים חיבור משפחתי הנחקק בזיכרוננו עם ריחות וטעמים שאנו זוכרים לשנים רבות. על כן, חשוב לנו לשמר את המסורת עם טעמי הפרג והתמר, ולהם לצרף את פן החדשנות והיצירתיות, תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים, כאשר כל אוזן המן נעשית באופן פרטני בעבודת יד מוקפדת".
קולקציית אוזני המן 2018
פרג – בצק שקדים פריך במילוי פרג.
אגוזים בקרמל – בצק שקדים פריך במילוי אגוזים מקורמלים.
תמר מג'הול – בצק שקדים פריך במילוי תמרים, אגוזים ותבלינים ארומטיים.
צ'אנקי שוקולד – בצק שקדים פריך במילוי שוקולד.
פינאטס קרמל – בצק שקדים פריך במילוי פטיסייר קרמל ובוטנים מלוחים.
אפריקוט צ'יז קייק – בצק שקדים פריך במילוי גבינה שוקולד לבן ומרמלדת משמש.
פרנג'יפאן תות – בצק שקדים פריך במילוי קרם שקדים ומרמלדת תות.
צ'אנקי וניל – בצק שקדים פריך במילוי פטיסייר וניל ושוקולד.
ירשולמי מלוח – בצק פריך מלוח במילוי גבינות מוצרלה, ריקוטה וקראסט שומשום זעתר.
פאדג' שוקולד ללא קמח – בצק שקדים פריך ללא קמח במילוי קרם אגוזי לוז ושוקולד חלב – במהדורה מוגבלת.
המחיר: 12 ש"ח ל-100 גרם.
רולדין הינה רשת קונדיטוריות ובתי הקפה הגדולה והאיכותית ביותר בישראל. הרשת החלה בשנת 1987 כחלום של שני אחים, קובי ואבי חקק, שהכינו מאפים ביתיים בעבודת יד ומכרו אותם מדלת לדלת. כיום מונה הרשת 70 סניפים בפריסה ארצית, כאשר חלקם משמשים כבית קפה עם תפריט מנות מגוון. רולדין מציעה כ-150 סוגים שונים של מאפים ביתיים הנאפים במקום מידי יום, עוגות, פשטידות, לחמים ועוגיות – כולם בעבודת יד. המפעל והקונדיטוריה הראשית נמצאת ביישוב קדימה שבאזור השרון, משם יוצאים המוצרים מדי יום ונשלחים לסניפים לאפייה טרייה. רולדין מקפידה להשיק לפחות 50 מוצרים חדשים מדי שנה.