גלידות נסטלה משיקה מגוון חידושים מפתיעים.
גלידות נסטלה משיקה את הגלידות החדשות של העונה, עם חדשנות המתמקדת במגוון מוצרים לצריכה אישית המשרתים את התחזקות מגמה זו בשוק הגלידה. המגמה החלה לפני מספר שנים והתעצמה במהלך השנתיים האחרונות בעקבות הנסיבות המיוחדות. הצרכנים מעדיפים מנות אישיות בכל הזדמנויות הצריכה: מחוץ לבית כמובן, ועתה ביתר שאת גם בתוך הבית. הסגמנט שיוביל את המגמה בגלידות נסטלה יהיה סגמנט ה"פינוק", עם מגוון מוצרים חדשניים וטעימים שיתמכו במהלך.
בעונה הנוכחית, מחזקת גלידות נסטלה את המותג קראנץ' (Crunch) שייכנס לקטגוריית חטיפי הגלידה ומשיקה את קראנץ' בר – חטיף גלידה בטעם וניל עם שכבת קרמל ובציפוי שוקולד חלב וחטיפי אורז תפוח. קראנץ' בר יוצע לצרכן כחטיף בודד וגם במאגדת של 6 יחידות.
כמו כן, משיקה גלידות נסטלה מוצרי פינוק נוספים: בסדרת מילקה (Milka) : שלגון מילקה שוקולד אגוזים בציפוי שוקולד עם שברי אגוזי לוז קלויים.
בנוסף, מרחיבה את סדרת ביסקולידה אקסטרה ומשיקה את ביסקולידה אקסטרה שוקו בננה עם שבבי ממרח פאדג'.
בעולם המשפחה והילדים, משיקה גלידות נסטלה את שלגון באבל גאם, שלגון בצורת עיגול בטעמי מסטיק עם ליבת תות חמוץ ובניחוח נוסטלגי. כמו כן, גם שלגון בטעם וניל בציפוי קרחון טרופי שנותן מענה גם לקהל שמחפש טעם בוגר יותר.
לקהל המחפש שלגון פרווה מפנק, פיתחו בגלידות נסטלה שלגון פרווה וניל עוגיות בציפוי שוקולד, במיוחד עבור הקהל הטבעוני.
בקטגוריית הגלידות בחבילות הבית: גלידת סורבה פרווה של לה קרמריה בטעם טרופי ופירות יער. כמו כן, לה קרמריה שוקו וניל עם 39 קלוריות למנה, כעת מאושר על ידי אגודת אי"ל – האגודה הישראלית לסוכרת וללא מדבקות אדומות.
גם בתחום ה-Wellness צפויים חידושים נוספים בהמשך העונה כמו שלגון תחת סדרת לה פרוטה (La Frutta) ובשורה צרכנית מפתיעה עם מאגדות פרימיום מופחתות קלוריות.