סוגת מרחיבה את סדרת קמחי הקסם ומשיקה קמח שמרים להכנת פיצה בסגנון איטלקי בקלי קלות.
לאור הצלחת סדרת קמחי הקסם, "סוגת" מרחיבה את הסדרה ומשיקה קמח נוסף – "קמח שמרים פיצה". סדרת קמחי הקסם, אשר משלבת נוסחה מיוחדת המאפשרת לקמחים לתפוח באופן מהיר ואחיד לאפייה קלה, נוחה ומהירה וללא צורך בניפוי, מציעה קמחים ייעודיים להתאמה מיטבית של סוג הקמח למאפה, לתוצאות אפייה מדויקות, טעימות ובעלות מרקם מושלם, ממש כמו של המקצוענים.
הסדרה הינה פרי שיתוף פעולה של חברת סוגת עם טחנות הקמח שטיבל והשף-אופה המוביל ארז קומרובסקי, שעמלו יחד על פיתוח ההרכבים המדויקים של הקמחים.
"קמח שמרים פיצה", אשר מהווה פתרון להכנה מהירה ונוחה במיוחד של פיצה בניחוח איטלקי בקלי קלות, מכיל תערובת חדשנית לאפיית בצק פיצה, בתפיחה מהירה, ללא צורך בניפוי. לתערובת אשר כוללת קמח ושמרים, רק מוסיפים מים (אפשר גם שמן), מתפיחים ואופים. ניתן להכין 6 פיצות ואף להקפיא את הבצק לשימוש במועד אחר.
אינה מכילה מוצרים מן החי ונבדקה בקפידה על ידי השף והאופה המוביל ארז קומרובסקי.
אריזות הקמח שוקלות 1 קילוגרם, הן בעלות כשרות פרווה בהשגחת הבד"ץ וישווקו בכל רשתות השיווק, המינימרקטים והמכולות ברחבי הארץ.
מתכון של השף-אופה ארז קומרובסקי להכנת פיצה פריכה וקלה להכנה:
רכיבים להכנת בצק ל-6 פיצות:
1 ק"ג קמח שמרים פיצה.
260 גרם (2 וחצי כוסות) מים בטמפרטורת החדר.
20 גרם (1 וחצי כפות) שמן זית.
אופן הכנה:
- לשים את הקמח עם המים במשך חמש דקות במיקסר עם וו לישה או בקערה ידנית.
- מוסיפים את השמן וממשיכים ללוש כדקה, מעבירים לקערה משומנת בשמן זית.
- מכסים בניילון (לא נצמד) ומתפיחים כרבע שעה.
- מחלקים את הבצק ל-6 כדורים ומעבירים למשטח מקומח, מכסים בניילון ומתפיחים 45-60 דקות. בשלב זה ניתן להקפיא את כדורי הבצק אותם לא נאפה.
- מניחים אבן אפייה או תבנית אפייה בתנור ומחממים ל-250 מעלות. משטחים את כדורי הבצק על המשטח המקומח בעזרת הידיים או מערוך, מוסיפים רוטב ו/או גבינה לפי טעמכם, מעבירים לאבן האפיה או לתבנית החמה.
- אופים עד לקבלת קצוות זהובים פריכים (7-10 דקות).
בתאבון.