שני מכשירים – במכשיר אחד
חברת ברימאג משיקה טוסטר גריל לחיצה של המותג דלונגי (DeLonghi) – דגם CGH-910 ו-900
חברת ברימאג המתמחה בייבוא, שיווק והפצת מכשירי חשמל לבית ולמטבח, משיקה טוסטר חדשני בגימור כסוף של המותג דלונגי – משולב עם גריל חשמלי, להכנת טוסטים, המבורגרים, דגים, בשר על האש ועוד.
אז הצטיידנו במוצר וצלינו שפע של פינוקים לכבוד שבת. איזה כייף. גילינו מוצר מקצועי, שאנו ממליצים שיהיה בכל בית, להכנת ארוחות טעימות ומוצלחות – בדרגות עשייה מדויקות ובנראות שלא נופלת ממסעדות מתמחות. מכשיר המעניק תמורה מלאה למחירו ההוגן.
הטוסטר גריל של דלונגי אידיאלי למשפחות, וניתן להכין בו טוסטים (טיפ להגברת פריכות הטוסט: פזרו מעט סוכר על הלחם), כריכים חמים ולהשתמש בו כגריל.
ניתן להכין בבישול מופחת שומן, המבורגרים, נקניקיות, דגים ובעצם כל סוג של בשר המתאים לצלייה – כולל כמובן ירקות – ניסינו תפוחי אדמה ותירס שיצאו מצוינים.
משטח הבישול של המכשיר גדול – 23X29 ס"מ והוא נפתח למצב גריל – 180 מעלות – לשימוש כגריל, מנגל וברביקיו – מצב המאפשר את גמישות הפעולה הגדולה ביותר.
כאשר הפלטות במצב פתוח, שטח משטח הצלייה מוכפל וניתן גם להכין סוגי מזון שונים זה לצד זה, מבלי שיתערבבו ביניהם.
כמו כן, ניתן להכין בו זמנית חתיכות מזון בעובי שונה ובמשך זמן שונה. כמובן שיש להפוך מצד לצד את חתיכות המזון במהלך הצלייה.
שתי הפלטות מוגנות בציפוי נגד הדבקה, הן נשלפות בקלות וניתנות לניקוי במדיח או ידנית בכיור ויש גם שני מכלים לאיסוף שמן משתי התבניות – לבישול מופחת שומן ובריא יותר.
בנוסף, המכשיר מצויד במרית לניקוי פלטות הבישול ויש לו ידית גומי נוחה מאוד לאחיזה.
המכשיר מצויד בתרמוסטט ל-100-220 מעלות, ובבורר לשלושה מצבי בישול למהירויות בישול שונות, בעוצמה אדירה של 1,500 ואט.
בורר טמפרטורת הצלייה מציעה צלייה בטמפרטורה מדוייקת של החל מ-80 מעלות ועד 230 מעלות. בורר טמפרטורת הטיגון מציע 5 דרגות שונות. ברגע שהטמפרטורה מגיעה לנקודת החום הרצויה נדלקת נורית חיווי חימום שניתן להתחיל להכין את המנה, בדיוק כפי שאתם מבקשים.
המוצר שוקל 4.9 ק"ג בלבד והוא נוח לסחיבה ולאחסון.
המחיר המומלץ לצרכן: 499 ש"ח, כולל שנת אחריות מלאה.
ניתן לרכוש ברשת טרקלין חשמל, בחנויות המובחרות וברשתות המורשות.
לפרטים נוספים על המוצר, לחצו כאן >>
לביקור באתר חברת ברימאג, לחצו כאן >>
לרגל ההשקה מציע המותג הקולינארי מאסטר שף מתכון מעולה לשימוש במכשיר החדש:
עראיס טורטייה קלוי, עם בשר טחון
קל ומהיר להכנה, מתאים גם כארוחה משפחתית וגם כמנת אירוח.
החומרים ל-6 מנות
6 טורטיות מאסטר שף
מיונז הולנדי מאסטר שף להברשה
למלית
350 גרם בשר טלה טחון
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
2 כפות נענע קצוצה
1 כפית בהרט
מלח
פלפל שחור
להגשה:
טחינה
סלט ירקות או ירקות חתוכים
אופן ההכנה
- מכינים את מלית הבשר: מתבלים את הבשר בעשבי תיבול, בהרט, מלח ופלפל.
- מורחים כל טורטייה במיונז, משטחים עליה שישית מכמות הבשר ומקפלים לחצי.
- מכניסים לטוסטר גריל של דלונגי לכ-5 דקות מכל צד עד שמשחים והבשר עשוי.
- לקבלת טורטיה פריכה במיוחד משמנים בשמן זית, לקראת סוף ההכנה ואופים עוד 2 דקות.
- גיוון: ניתן להחליף את המיונז להברשת הטורטייה, במיונז מתובל בשום או מיונז ספייסי.