פסח בקצביה של רשת חצי חינם – בשר טרי ואיכותי המגיע לסניפים מדי יום.
רשת חצי חינם משיקה בכל סניפיה את הקצביה – בשר איכותי וטרי המגיע לסניפים מדי יום, בשילוב צוות מיומן המעניק שירות מקיף ללקוח.
כחלק מהשלמת חווית הקניה וחווית הלקוח בסניפי חצי חינם, הרשת משיקה כעת בכל סניפיה את הקצביה העשירה הכוללת מגוון רחב של מוצרי בקר, כבש, עוף, הודו ואווז, אשר מגיעים טריים מדי יום, ועומדים תחת פיקוח וטרינרי קפדני וצמוד. בנוסף, בקצביה נמכרים גם קבבים עגולים או ארוכים, מזרחי או רומני, אשר מיוצרים במקום על פי מתכון מיוחד.
הקצביה של חצי חינם מצוידת במכשור המתקדם ביותר בתחום ובצוות עובדים מיומן, מקצועי ואדיב, אשר יוכל להמליץ ללקוח על נתחים למתכונים מסוימים.
מתכון מומלץ של השף עומר מילר לחג הפסח
אוסובוקו טלה עם שום ירוק שומר וכרישה
החומרים
1 שוק טלה פרוסה ל-6 נתחים עם העצם
2 כרישות שלמות
6 ראשי שום ירוק טרי, חצויים
15 שומרים צעירים ונקיים
1 כפית כורכום
1/2 כף פלפל לבן גרוס
2 פלפל סודני חריף
1 כף קימל גרוס
1 כף סוכר
1/2 כוס שמן זית
1 כפית עלי טימין
מים עד כיסוי
מלח
אופן ההכנה
- בסיר רחב צורבים את האוסובוקו מכל הצדדים.
- מעבירים לנייר סופג.
- באותו הסיר מסדרים כרישה, שום ירוק ותבלינים.
- מביאים לרתיחה.
- מחזירים את הבשר לסיר.
- מבשלים באיטיות עד רכות כ-3 שעות.
בתיאבון וחג שמח.
סניפי רשת חצי חינם ברחבי הארץ:
חולון, רחוב המרכבה 31 / חולון, הכישור 22 / ראשון לציון, רחוב לח"י 16 / ראשון לציון, משה לוי 8 /ראשון לציון, הכשרת היישוב 3 / הוד השרון, הרקון 2 מתחם שרונים/ פתח תקווה, ראשון לציון 1.