מתחם הפנאי והבילוי רוגובין פדרמן סינמה סיטי נתניה מציע חוויה קולינרית מגוונת ומתחדש ברשתות מזון פופולריות.
מתחם הבילוי והפנאי רוגובין פדרמן סינמה סיטי נתניה מציע חוויה קולינרית עם שלל מסעדות ורשתות מזון שנפתחו לאחרונה. המבקרים במקום יוכלו ליהנות ממבחר סגנונות של אוכל ביניהם: אוכל אסייתי, רשתות מזון מהיר גורמה של שפים מובילים, בתי קפה גלידרייה ואפילו בר מוכר ואיכותי.
רק בחודש האחרון נפתחו במקום: עד העצם אקספרס, פנטסיה ו-kampai street wok, שמצטרפים לארקפה, שגב קונספט, גולדה, ביירן, תומאס בר, PIANO PIANO, בלייקר בייקרי, חומוסים, ועוד בתי עסק שכבר פועלים במקום.
מתחם הסינמה סיטי שנפתח לאחרונה כחלק מהמרכז בהשקעה כוללת של 45 מיליון ש"ח, כולל עשרה בתי קולנוע שמתוכם 2 אולמות VIP.
ארקפה
רשת בתי הקפה המונה 36 סניפים בפריסה ארצית נפתחה במקום תחת האג'נדה המאפיינת את הרשת של קליית קפה, אפייה ואירוח בסטנדרטים בלתי מתפשרים, תוך שימוש בחומרי גלם איכותיים, דיוק בעשייה ותשוקה בלתי נגמרת לקפה. בתפריט ניתן ליהנות מארוחות בוקר מפנקות, סלטים טריים, שלל מאפים, כריכים וכמובן קינוחים לצד קפה איכותי.
kampai street wok
רשת אסייתית המונה שמונה סניפים בפריסה ארצית. קמפאי (לחיים, ביפנית) הציבה סטנדרט חדש של מטבח אסייתי תוסס הכולל תפריט מגוון של סושי, מנות ווק גריל אסייתי ועוד. במקום יוכלו ליהנות הסועדים מאוכל רחוב אותנטי עם פיוז'ן קולינרי תוך הקפדה על שימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים ללא מחזקי טעם או חומרים משמרים.
עד העצם אקספרס
בהמשך למסעדת עד העצם בהרצליה הוקמה רשת עד העצם אקספרס שנגישה לציבור הרחב עם 8 סניפים בפריסה ארצית. רשת מסעדות מזון מהיר בסגנון אמריקאי המבוסס על תפריט מצומצם של המבורגר מבשר טרי, תוספות אמריקאית אופייניות ושתייה עם אפשרות re-fill. במקום ייהנו הסועדים מאווירה אמריקאית ואוכל טיפוסי של "הדוד סם".
שגב קונספט
מבוסס על מטבח המשלב בין התעשייה המודרנית למטבח שף מוקפד. הרשת שכוללת 6 סניפים בפריסה ארצית, משלבת שלושה עולמות אוכל במתחם אחד, שהמכנה המשותף שלהם הוא שיטת המזון המהיר בגרסת השף ובמחירים נגישים. המטבח משלב בין מאכלי רחוב האהובים על השף שגב לבין עולמות קולינאריים: כיסוני בצק ממולאים בסגנון אתני, שווארמה ומטבחים אחרים, אשר מוגשת בלחם מיוחד ולא פיתה, או בתוך לחם ללא גלוטן.
Bayren Market
רשת דוכנים בווארים גרמניים המבוססים על הקונספט הייחודי "דוכן אוכל רחוב אוסטרו-גרמני", בפריסה ארצית. המקום מציע מבחר נקניקיות ומבחר שניצלים. המנות מוגשות בעסקיות לצד צ'יפס מתובל או רגיל ובירה צוננת.
גולדה
גולדה היא האחות של גלידת ANITA מתל אביב, שהגלידות שלה הפכו שם נרדף לגלידות איכות, כשהיא נבחרת מדי שנה לגלידריה הטובה ביותר וגם נחשבת לזאת שעשתה מהפך בעולם הגלידה. גלידה טרייה הנעשית בסניפים, חומרי הגלם הטובים ביותר מאיטליה וגלידריות מעוצבות כמו בתי קפה. הסוד של גולדה הוא איכות חומרי הגלם והחומרים הטבעיים בהם משתמשים להכנת הגלידה וכן הטריות שלה. המטבחים בכל אחת מהגלידריות הם אטרקציה עבור הלקוחות שנכנסים מידי פעם כדי לראות איך מכינים גלידה.
פנטסיה "שוקולד בר"
המסעדה מציעה חגיגה קולינרית איטלקית ומשלבת עיצוב מרשים בסגנון צרפתי ואווירה חמימה וביתית. במקום נהנים הלקוחות מתפריט שף עשיר הכולל: ארוחות בוקר עשירות, מנות עיקריות מגוונות בסגנון איטלקי ומנות פופולאריות, וכמובן גולת הכותרת של המקום מבחר קינוחים שלא ניתן להישאר אליהם אדישים.
תומאס בר&קיטשן
משדרג את הבר האירי ומשדך לו מטבח שף עשיר. הבר מעוצב בסגנון מודרני וחדשני וכולל מגוון אזורי ישיבה. במקום ניתן ליהנות ממבחר רחב של בירות מהחבית וקוקטיילים מיוחדים בשלל שילובים. תפריט האוכל בבר מגוון וכולל בין היתר נשנושים כגון: נאצ'וס, צ'יפס, קרפצי'ו ועוד. בתומאס בר קיים חדר פרטי לאירועים פרטיים ומרפסת למעשנים.