לראשונה בישראל: תה ירוק עם אבקת מאצ'ה המיובאת מיפן.
ויסוצקי, חברת התה המובילה בישראל ממשיכה לחדש ומביאה את הטרנד הבריאותי האחרון בעולמות ה-WELLBEING – אבקת מאצ'ה היישר מיפן.
מאצ'ה היא אבקת תה ירוק טחונה. מדובר בעלים של התה הירוק הנטחנים לאבקה – בצורה זו אנו צורכים את כל העלה ולא רק את החליטה שלו ולכן כמות ה-EGCG עולה.
ביפן מקובל לצרוך תה ירוק בצורת אבקת מאצ'ה במים. בעולם ניתן למצוא מגוון אבקות מאצ'ה ממקורות שונים וברמות איכות שונות. המאצ'ה היפנית המקורית היא האיכותית ביותר. רק מעטים אימצו את ההרגל של שתיית מאצ'ה יומיומית עקב הטעם המר והדומיננטי של המשקה.
עכשיו, לראשונה בישראל, ולאחר פיתוח ממושך ויסוצקי משיקה תה ירוק עם אבקת מאצ'ה יפנית, באופן המותאם לחיך הישראלי, בשקיקים וללא ציוד מיוחד.
המוצר ישווק כחלק מסדרת "ויסוצקי ירוק".
תה ירוק בטעם תפוז, ג'ינג'ר וכורכום בתוספת אבקת כורכום
ויסוצקי ממשיכה לחדש עוד בקטגוריית התה הירוק, ומשיקה תה ירוק בטעם תפוז, ג'ינג'ר וכורכום – בתוספת אבקת כורכום.
הכורכום, שעל פי מחקרים רבים מכיל אנטי אוקסידנטים, הפך להיות מוביל בצריכת תוספי המזון בארץ ובעולם. מקורה של אבקת הכורכום הוא השורש של צמח הכורכום הנטחן לאבקה שצבעה כתום, המשמשת גם לבישול. בויסוצקי פיתחו משקה על בסיס תה ירוק המשלב את אבקת צמח הכורכום וניחוחות של תפוז וג'ינג'ר ליצירת סימפוניית טעמים ארומטית – גם תה ירוק וגם אבקת כורכום, במוצר אחד.
על סדרת "ויסוצקי ירוק"
סדרת "ויסוצקי ירוק" פותחה והותאמה במיוחד לטעמם של הצרכנים הישראלים, המעדיפים תה ירוק בטעם מעודן ולא מריר. הטעם המעודן של התה הירוק מושג על ידי שימוש בעלי תה ירוק סיני מזן עדין במיוחד, ושילובם עם פירות וצמחים כגון לימונית ולואיזה המעשירים את המשקה בטעם וארומה ייחודיים.
סדרת "ויסוצקי ירוק" מבוססת על שימוש ברכיבים טבעיים בלבד, ומשווקת באריזות המכילות 25 תיונים באריזה, כאשר כל תיון ארוז במעטפה אטומה, לשמירת הארומה, הטעם והטריות של התיון.
הסדרה כוללת 27 טעמים. ניתן למצוא את הסדרה ברשתות השיווק השונות בטווח מחירים שבין 14.90-27.70 ש"ח (המחיר הסופי נקבע ע"י הקמעונאי).
על תה ירוק ורכיב ה-EGCG
התה הירוק עשוי מעלי תה שגדלים בסין הרחוקה ועוברים ייבוש עדין. הייבוש העדין שומר על הסגולות הייחודיות של התה הירוק. בשנים האחרונות נעשו מחקרים מדעיים רבים בעולם, כדי להבין את סודו של התה הירוק בכלל ושל רכיב ה-EGCG בפרט. המחקרים גילו שסודו של התה הירוק הוא ברכיב ה-EGCG – נוגד חמצון ייחודי, שקיים במינון גבוה רק בתה הירוק.