לראשונה מאז השיקה את השניצל מן הצומח לפני כ-30 שנה, מבצעת טבעול שינוי מהותי במתכון השניצל האהוב ומצרפת אותו לסדרת המוצרים המכילים רכיבים ביתיים – רכיבים המוכרים לכולם מהמטבח הביתי.
מעתה מכיל שניצל צמחוני של טבעול רק פתיתי סויה, מים, פירורי לחם, שמן קנולה, חלבון חיטה, חלבון ביצה, קמח חיטה, מלח, תבלינים, חומץ, קורנפלור ושמרים. זהו זה. המתכון החדש אינו מכיל שום דבר נוסף, למעט תוספת של סיבים תזונתיים, ויטמין B12 וברזל.
המהלך אותו מובילה טבעול בשנה האחרונה מצטרף למגמה בינלאומית לצמצום רשימת הרכיבים של מוצרי מזון והנגשת המידע אודות ההרכב התזונתי. רשימת הרכיבים של השניצל הצמחוני החדש מופיעה בבולטות בחזית המוצר, ומספקת מידע ברור, פשוט וקל להבנה.
השניצל הצמחוני מצטרף לסדרת מוצרי טבעול העשויים מרכיבים ביתיים הכוללת: שניצל תירס, שניצל ברוקולי, שניצל תרד, פלאפל וחטיפי כרובית.
פיתוח השניצל הצמחוני החדש של טבעול ארך כשנה. לדברי אורי נתן, מנהל פעילות טבעול ישראל, "נגענו כאן במוצר הכי יסודי של טבעול, זה שרבים מכנים אותו "שניצל טבעול". לקחנו אותו והפכנו אותו לעדכני. שניצל צמחוני החדש של טבעול דומה הרבה יותר לשניצלים שאנחנו אוכלים היום, הוא מרגיש וטועם הרבה יותר טוב, ורשימת הרכיבים שלו כוללת עכשיו רק מה שהייתם מוכנים להכניס הביתה. אנחנו כל כך גאים ברשימת הרכיבים עד ששמנו אותה בחזית האריזה ובאותיות גדולות במיוחד".
"אחרי שהפכנו את שניצל התירס המפורסם שלנו לכזה המכיל רכיבים ביתיים בלבד, קיבלנו כל כך הרבה תגובות חיוביות מצרכנים והבנו שנגענו כאן בצורך עמוק. מאז, אנחנו שוקדים על הרחבת סדרת הרכיבים הביתיים ואני שמח לבשר שגם "שניצל טבעול", השניצל הראשון שטבעול יצאה איתו עוד בשנות ה-80, מצטרף גם הוא לסדרה ונותן למשפחות בישראל עוד אפשרות למנה עיקרית מזינה וטעימה ועם רשימת רכיבים שכולם מכירים".
מחירו של השניצל החדש (750 גרם) יהיה כ-30 ש"ח, על פי הערכת mysupermarket.
כשרות: בד"ץ העדה החרדית.